torstai 3. maaliskuuta 2011

Fuusiovatsatanssin perusteet

VIIDEN KERRAN INTENSIIVIKURSSI FUUSIOVATSATANSSIN ALKEISTA
kevät 2011

kisahallin koreografiasali, Paavo Nurmen kuja 1, Helsinki
Opettajana allekirjoittanut, eli Laura Luna

PÄIVÄMÄÄRÄT:

la 5.3
la 19.3
la 26.3
la 9.4 ja
la 16.4

kellonaika on joka kerta sama, kello 15-17
, eka tapaaminen kisahallin edessä lauantaina 5.3 kello 14.50
Jokainen työpaja kestää kaksi tuntia, joten kokonaisuutena tämä on 10 tunnin tiivis paketti, joka vastaa yhden lukukauden tanssiopintoja. Kokonaisuuden hinta on 80€, jolloin yhdelle pajalle tulee hintaa 16€. Paketti on tarkoitettu opiskeltavaksi kokonaisuutena, joten yksittäisiä pajoja ei voi valikoida.
Kurssille mahtuu enintään 15 oppilasta. Varaukset ilmoittautumisjärjestyksessä, paikka vahvistetaan kun kurssimaksu on maksettu. Jos kurssimaksu on maksamatta määräpäivänä, kurssipaikka voidaan antaa jonossa seuraavalle.

HUOM!!! Ilmoittautumiset osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Vastauspostissa saat maksuohjeet ja tarkemman kurssiohjelman. 


I TEACH IN FINNISH, BUT ALSO SPEAK FLUENT ENGLISH, SO PLEASE FEEL FREE TO JOIN EVEN THOUGH YOUR FINNISH ISN´T PURRFECT!

 Peruskurssilla opiskelemme vatsatanssin tyypillisimpiä liikkeitä, harjoittelemme isolaatioita (eli kehon osien erottelua ja hallintaa) ja etsimme lihasryhmiä, jotka ovat saattaneet toistaiseksi piileskellä käyttämättöminä. Jokainen työpaja sisältää tanssiharjoittelun lisäksi jooga/pilatestyyppistä kehonhallintaa, lihaskuntoharjoitteita ja loppurentoutuksen. Kurssin aikana opetellaan yksinkertaisia liikesarjoja, joista muodostetaan lopuksi pieni koreografia. Musiikkina menevää fuusioetnoa ja modernia kansanmusiikkia. Viimeinen paja lopetetaan haflaan, eli pieniin tanssijuhliin.

Tunnille tarvitset mukaan vain rennot treenivaatteet, juomapullon ja joogamaton/viltin/makuualustan, jonka päällä mukavasti venytellä ja rentoutua työpajan päätteeksi. Jos omistat kolikkohuivin tai muun vatsatanssivyön, ota mukaan! Tuon kilistinvöitä myös mukanani lainaksi.

Kurssilla vielä vapaita paikkoja! Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti