tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tribal-viikonloppu Tallinnassa osa 3

Sunnuntai-aamuna heräilimme tanssisalilta muutamien muiden ulkomaisten vieraiden kanssa. Tunnelma alkoi olla tiiviin viikonlopun loppua kohden jo kohtalaisen väsähtänyt, mutta vielä oli edessä parin tunnin harjoitukset, Mancan viimeinen työpaja, "Fusion Infusion – Bellydance Breakbeats". Biisi oli Dead Perezin "Bigger Than Hip Hop" (dubstep mix), jonka tahtiin sitten tehtiin iskukombinaatioita ja lukkoja sekä varsin epätodellisen näköisiä sivuliukuja. Viimeisellä tunnilla taistelin tosissani, etten mennyt seuraamaan touhua sohvalta, sen verran heikolta alkoi olo tuntua. Jaksoin kuitenkin silkalla uppiniskaisuudella loppuun asti, ja heti tunnin loputtua tajusinkin olevani kuumeinen.
upea opettajamme Manca ja kuumeinen Laura vikan työpajan lopussa
 Työpajan päätyttyä alkoikin olla jo hoppu liikkua kohti Suomen lauttaa, mutta sitä ennen otettiin muutamia ryhmäkuvia muistoksi, halailtiin ja harmiteltiin että mahtava viikonloppu oli jo lopuillaan, sovittiin että nähdään taas uudestaan ja kehuttiin edellisen illan esityksiä.
työpajalaiset
 Väsyneenä mutta onnellisena hinasin päästä varpaisiin kolottavan tomumajani loskaisen kaupungin läpi satamaan ja kohti kotia puksuttelevaan lauttaan. Viikonloppu oli mielettömän antoisa, uudet tanssituttavuudet lämmittävät mieltä ja odotan jo innolla uusia vastaavia kokoontumisajoja. Kunhan ehdin purkaa auki videoidut harjoituskoreografiat, tuon tuliaisia myös omalle peruskurssilleni, joka onkin jo päässyt hyvään vauhtiin kun kaksi viidestä työpajasta on jo pidetty. Mancan toiveesta en laita nettiin mitään työpajassa kuvattua videomateriaalia, mutta tässä youtubesta löytyvä tanssiesitys. Kaunista!

Sydämellisesti kiitän kaikkia tapahtuman järjestäjiä. Tribal power!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti