tiistai 26. huhtikuuta 2011

Fuusiotribalia Järvenpäässä

Tarjolla nyt sama peruskurssi kuin kisahallilla aiemmin keväällä (kts. aiempi blogimerkintä "fuusiovatsatanssin perusteet), sekä myös alkeisjatko, jossa edetään siitä, mihin peruskurssilla on päästy. Paikkana on Taidekoulu Helmet, viihtyisä pieni tanssistudio vanhalla kumitehtaalla osoitteessa Metallimiehenkatu 2-4 (toinen kerros) linkki salin kotisivuille

Kurssipäivät ovat :
la 14.5
la 21.5
la 28.5
la 11.6
la 18.6


Alkeiskurssi pidetään klo 13-15 ja sen perään alkeisjatko klo 15-17. Opettajana allekirjoittanut, eli Laura Luna.


Alkeiskurssi
Aloittelijoille suunnattu kurssi. Jokainen työpaja kestää kaksi tuntia, joten kokonaisuutena tämä on 10 tunnin tiivis paketti, joka vastaa yhden lukukauden tanssiopintoja. Kokonaisuuden hinta on 80€. Paketti on tarkoitettu opiskeltavaksi kokonaisuutena, joten yksittäisiä pajoja ei voi valikoida, ellei kurssille jää ylimääräisiä vapaita paikkoja.
Kurssille mahtuu enintään 12 oppilasta ja osaanottajia täytyy olla vähintään 10, jotta kurssi järjestetään.

Alkeisjatko
Kurssi, jolla jatketaan siitä mihin alkeiskurssi päättyy. Voit myös osallistua molemmille kursseille yhtä aikaa, jos sinulla on jo tanssitaustaa. Alkeisjatkoon ovat tervetulleita oppilaat, joilla on käytynä alkeiskurssi tai muuten jo kokemusta vatsatanssin perusteista. Jokainen työpaja kestää kaksi tuntia, joten kokonaisuutena tämä on 10 tunnin tiivis paketti, joka vastaa yhden lukukauden tanssiopintoja. Kokonaisuuden hinta on 90€. Paketti on tarkoitettu opiskeltavaksi kokonaisuutena, joten yksittäisiä pajoja ei voi valikoida.
Kurssille mahtuu enintään 12 oppilasta ja osaanottajia täytyy olla vähintään 8, jotta kurssi järjestetään.


Peruskurssilla opiskelemme vatsatanssin tyypillisimpiä liikkeitä, harjoittelemme isolaatioita (eli kehon osien erottelua ja hallintaa) ja etsimme lihasryhmiä, jotka ovat saattaneet toistaiseksi piileskellä käyttämättöminä. Jokainen työpaja sisältää tanssiharjoittelun lisäksi jooga/pilatestyyppistä kehonhallintaa, lihaskuntoharjoitteita ja loppurentoutuksen. Kurssin aikana opetellaan yksinkertaisia liikesarjoja, joista muodostetaan lopuksi pieni koreografia. Musiikkina menevää fuusioetnoa ja modernia kansanmusiikkia. Viimeinen paja lopetetaan haflaan, eli pieniin tanssijuhliin.

Tunnille tarvitset mukaan vain rennot treenivaatteet, juomapullon ja joogamaton/viltin/makuualustan, jonka päällä mukavasti venytellä ja rentoutua työpajan päätteeksi. Jos omistat kolikkohuivin tai muun vatsatanssivyön, ota mukaan! Tuon kilistinvöitä myös mukanani lainaksi.
HUOM!!! Ilmoittautumiset osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Vastauspostissa saat maksuohjeet ja tarkemman kurssiohjelman. 


I TEACH IN FINNISH, BUT ALSO SPEAK FLUENT ENGLISH, SO PLEASE FEEL FREE TO JOIN EVEN THOUGH YOUR FINNISH ISN´T PURRFECT!

Tervetuloa kursseille! 

2 kommenttia:

 1. Are you planning to have some course in Helsinki in autumn? I have been searching so much info about where to learn and it is impossible due to I don´t speak Finnish very well. I hope you have something planned soon!
  Best,
  Jenn

  VastaaPoista
 2. Hi Jenn!
  Yes I´m planning for a course :) As soon as I get a confirmation from the studio for my reservation, I will post more info! If you want to make sure you´ll get the info asap, send me an e-mail to salamankantama@gmail.com, and I´ll put you on my mailing list. The course will propably start around mid-september (after I come back from Berlin workshopping with Rachel Brice Yay!). Hope to see you then!

  Laura

  VastaaPoista