keskiviikko 31. elokuuta 2011

Medusan synty

Terveisiä Berliinistä! Täällä jo vatsa perhosilla odottelen huomista, jolloin pääsen vihdoin tapaamaan Rachel Bricen, ja opiskelemaan viiden päivän ajan hänen opetuksessaan. Mutta siitä lisää myöhemmin, tämän blogipäivityksen aiheena on nimittäin tanssiryhmäni, tai tarkemmin sanottuna duo, joka vihdoin löysi nimensä pitkällisten pohdiskelujen ja kynänpään pureskelujen jälkeen. Tanssitaivaalle on syttynyt uusi pikkuinen tähti, ja sen nimi on Medusa! 
Olemme harjoitelleet jo pidempään yhdessä ystäväni Mintin kanssa, viime aikoina yhä tiiviimmin, ja onkin pelkästään luontevaa, että tämä lopulta on johtanut myös yhteisiin esiintymisiin. Ensiesiintyminen oli 18.8 Järvenpää-talolla taidenäyttelyn avajaisissa, ja virallisesti Medusa debytoi tulevassa Tampereen Ofeliamarketissa. Lisätietoa löytyy tapahtuman omasta blogista : http://ofeliamarket.blogspot.com/

Ofelian show tulee olemaan kolmen kappaleen läpileikkaus tribal fusionin monipuoliseen maailmaan, ja siinä liikutaan mystisistä temppelitunnelmista sekä suomalaiseen lemmentaikuuteen että balkanilaisiin markkinatunnelmiin. Jos olet kulmilla, tule tsekkaamaan!

Berliinin tanssitapahtuma, joka siis huomenna alkaa, on vatsatanssipiireissä varsin tunnetun Cifuentesin pariskunnan tanssikoulun järjestämä festivaali.
 


Täällä on tarjolla sekä perinteistä itämaista että tribalia, ja suurimpana vetonaulana kukas muu, kuin ihana ihana RB. Opettajina on myös muita kiinnostavia artisteja, joista olen valinnut yhden workshopin myös Elisabeth Strongilta. Ranskalainen "ihmepoika" Illan Riviere opettaa myös, mutta kurssi on jo myyty täyteen, enkä tajunnut ilmoittautua sinne samalla kun lähetin muut kurssi-ilmoittautumiset. Noh, Illania pääsen kuitenkin katsomaan lauantain gaalassa muiden tähtien kanssa, ja koskapa hän on vasta teini-ikäinen ehdin varmaan hänen oppitunneilleen myöhemminkin...
Tässä näyte Illanin taidoista: Lisää Berliinin meiningeistä seuraa myöhemmin, ja rästissä blogaamista odottaa myös heinäkuinen Barcelonan Tribal Umrah, joka on yksi Euroopan suurimmista tribalin kokoontumisajoista. Tapahtuma oli kerrassaan mahtava, ja kerron kaiken kunhan vaan kerkiän! Ja lopuksi muistutan myös helsingin alkavasta alkeiskurssista, laittakaahan ilmoittautumisia tulemaan, että saadaan kurssin toteutuminen varmistettua! Nyt on mentävä nukkumaan että jaksaa huomenna vipeltää Rachelin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti