tiistai 23. elokuuta 2011

Syksyn tribal-kurssi Helsingissä

Syyskuussa jatketaan tanssimista lauantaisin kisahallilla. Tiedossa on seitsemän kertaa kaksi tuntia tiivistä treeniä. Kurssi on alkeiskurssi, jolla kerrataan samoja asioita kuin kevään kurssilla, joten mukaan sopivat uudet aloittajat ja nekin jotka jo kävivät kevään tunneilla. Jos kaipaat lisää haastetta, sitä löytyy kyllä. Paikkana on siis kisahallin koreografiasali. Ensimmäisellä kerralla 24.9 tapaamme ensin kisahallin aulassa kello 14.50, josta johdatan teidät saliin.
Kellonaika on joka kerralla sama, 15-17.

 Kurssipäivät:
24.9
1.10
8.10
15.10
29.10
12.11
19.11

Peruskurssilla opiskelemme vatsatanssin tyypillisimpiä liikkeitä, harjoittelemme isolaatioita (eli kehon osien erottelua ja hallintaa) ja etsimme lihasryhmiä, jotka ovat saattaneet toistaiseksi piileskellä käyttämättöminä. Jokainen työpaja sisältää tanssiharjoittelun lisäksi jooga/pilatestyyppistä kehonhallintaa, lihaskuntoharjoitteita ja loppurentoutuksen. Kurssin aikana opetellaan yksinkertaisia liikesarjoja, joista muodostetaan lopuksi pieni koreografia. Musiikkina menevää fuusioetnoa ja modernia kansanmusiikkia. Viimeinen paja lopetetaan haflaan, eli pieniin tanssijuhliin.

Tunnille tarvitset mukaan vain rennot treenivaatteet, juomapullon ja joogamaton/viltin/makuualustan, jonka päällä mukavasti venytellä ja rentoutua työpajan päätteeksi. Jos omistat kolikkohuivin tai muun vatsatanssivyön, ota mukaan! Tuon kilistinvöitä myös mukanani lainaksi.
HUOM!!! Ilmoittautumiset osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Vastauspostissa saat maksuohjeet ja tarkemman kurssiohjelman. 

Kurssin hinta on 120€


I TEACH IN FINNISH, BUT ALSO SPEAK FLUENT ENGLISH, SO PLEASE FEEL FREE TO JOIN EVEN THOUGH YOUR FINNISH ISN´T PURRFECT!Tervetuloa kursseille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti