maanantai 19. syyskuuta 2011

Tribal fusion-alkeet nyt myös Järvenpäässä!

Syksyn kisahallin kurssi on alkamassa tällä viikolla, ja nyt ovat tilavaraukset varmistuneet myös Järvenpään kurssia varten! Kurssipaikkana on viehättävä pieni tanssistudio vanhalla kumitehtaalla Temalin alueella, Taidekoulu Helmet. Tila vetää vain maksimissaan 12 oppilasta, mutta siitä on hyvä aloittaa.

Taidekoulu Helmet 

Kurssin sisältö tulee olemaan käytännossä sama kuin nyt alkavalla helsingin kurssilla, joten lisätiedot voi katsoa täältä.

Kurssipäiväksi valikoitui perjantai, kello 17-19. Tunneilta onkin sitten rento fiilis siirtyä arjesta viikonloppuun. Kurssi alkaa 30.9 ja kestää 18.11 asti. Tunnit pidetään sillä välillä joka perjantai paitsi 4.11, jolloin lähden Tallinnaan tanssimaan Mira Betzin työpajoihin.
Toivottavasti mahdollisimman moni kiinnostunut Keski-Uudeltamaalta pääsee perjantaisin paikalle, niin saataisiin kurssi kasaan ja tribaltunnit käynnistymään myös täällä! Jos tiedät jo etukäteen, ettet pääse jollekin tunnille, voit käydä korvaamassa sen tietyn tunnin Helsingissä Kisahallilla. Otat vain ensin yhteyttä minuun niin kerron, koska se sama tunti pidetään.

Ilmoittautumiset ja kysymykset tuttuun tapaan sähköpostilla osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Tapahtuma löytyy myös facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti