torstai 29. joulukuuta 2011

Tribal Umrah 2011, Barcelona, osa 5

Viimeinen päivä Barcelonassa, ja viimeinen workshop, Samantha Emanuelin ohjauksessa. Kropassa alkoi jo tuntua väsymys monen päivän antaumuksellisesta treenaamisesta ja jokapäiväisistä kävelyistä kaupungilla. Tuntui haikealta jättää jäähyväiset El Institut del Teatrelle, jossa tanssitunnit oli pidetty.
Paikan aulaan oli myös koottu basaari, josta löysin itselleni edullisesti leveät prässätyt rannekorut sekä cowriesimpukoita, kuchi-riipuksia ja turkomaaninappeja puvustukseen ja koruihin. 

Tässä vielä kuvakoosteet sekä työpajoista että gaalasta.                                          Sitten Umrah oli loppu, ja kotiinpaluu edessä. Juhlistimme viimeistä yhteistä iltaa syömällä yhdessä arabialaista ruokaa (en nyt millään muista tarkalleen minkä maalainen ravintola oli kyseessä). Mari ja Jaana lähtivät lentokentälle vielä samana iltana. Minä lähdin aamutuimaan Mareiken kanssa. 

Ensi kesänä Tribal Umrah pidetään elokuun alkupuolella Ranskan Rennesissä. Opettajia on jo paljastettu, ja on helposti päätetty, että sinne mennään myös silloin! Paikalle tulossa mm. Rachel Brice, Mardi Love, Amy Sigill, Heather Stants ja Mira Betz!!! Tässä linkki tapahtuman kotisivuille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti