keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Uusia kursseja tammikuussa!

Kevätkauden ensimmäisten kurssien aikataulut ja tilat ovat vihdoin varmistuneet ja ilmoittautuminen on avattu! Tarjolla olisi tällä erää seuraavat kaksi kurssia;

Tribal Fusion-vatsatanssin alkeiskurssi Helsingissä 14.1 - 3.3.2012

Tämä kurssi on kestoltaan ja sisällöltään jotakuinkin sama kuin syksyn alkeiskurssi, ja sinne ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jonkin verran tanssineet, myös ne jotka haluavat kerrata syksyllä opittua. Kurssi koostuu seitsemästä kahden tunnin tiiviistä työpajasta, jotka pidetään lauantaisin kello 16.30 - 18.30 Aleksanterin teatterilla. Ekalla kerralla 14.1 tavataan teatterin pääovilla kello 16.20 Huom! Ei opetusta hiihtolomalla 25.2. 
Joka kerralla opitaan jotain uutta, kerrataan aiemmin opittua, lämmitellään, tanssitaan, joogavenytellään ja lopuksi rentoudutaan. Kurssin aikana opitaan yksi koreografia. Viimeisellä kerralla pidetään pieni hafla eli tanssijuhla. Musiikki on monipuolista, etnisistä rytmeistä uuteen konemusiikkiin. Mukaan kurssille tarvitset vain mukavat ja rennot liikuntavaatteet, juomapullon ja joogamaton/viltin/makuualustan, jonka päällä venytellä ja rentoutua. Jos omistat kolikkohuivin, ota sekin mukaan.

Kurssin hinta 140€    
TARJOUS! Jos ilmottaudut kurssille 31.12.2011 mennessä, saat kurssin hintaan 120€!!!
Jos kurssi toteutuu ja sille jää vapaita paikkoja, voi niitä tulla ostamaan irtotunteina. Kertakäynnin hinta on silloin 25€ ja se maksetaan käteisellä tunnin alussa.Tribal Fusion-vatsatanssin alkeiskurssi Järvenpäässä 13.1 - 2.3.2012

Kurssin kuvaus sama kuin ylhäällä. Kurssipaikkana jo tutuksi tullut viihtyisä peilisali Taidekoulu Helmet:n tiloissa vanhalla kumitehtaalla Temalin alueella. Osoite metallimiehenkatu 2-4, 2krs. Tunnit pidetään perjantaisin kello 17-19. Ekalla kerralla 13.1 tavataan kumitehtaan alaovella kello 16.50. Huom! Ei opetusta hiihtolomalla 24.2.

Kurssin hinta 140€

TARJOUS! Jos ilmottaudut kurssille 31.12.2011 mennessä, saat kurssin hintaan 110€!!!
Jos kurssi toteutuu ja sille jää vapaita paikkoja, voi niitä tulla ostamaan irtotunteina. Kertakäynnin hinta on silloin 22€ ja se maksetaan käteisellä tunnin alussa.


Molemmille kursseille ilmottautumiset sähköpostilla osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä kurssimaksuja palauteta jälkikäteen osallistujan poissaolojen takia.
Poissaoloja voi tulla halutessaan korvaamaan rinnakkaiselle kurssille, sama tunti on aina Järvenpäässä perjantaina ja Helsingissä lauantaina. Näissä tapauksissa toivoisin kuitenkin että ilmoitat etukäteen tulevasi toiselle tunnille. Jos et pääse korvaamaan samaa tuntia, voit tulla myös kertaamaan jonkun toisen tunnin.

Maaliskuulle olisi sitten tulossa jatkokursseja, joten nyt kaikki innokkaat aloittamaan alkeista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti