maanantai 27. helmikuuta 2012

Medusa live Swengissä

Presidentinvaalien huumassa meidätkin pyydettiin kantamaan kortta kekoon, ja lupauduimme sitten esiintymään viikon varoitusajalla tukibileissä hyvän asian puolesta. Keikka oli Järvenpään Swengissä 3.2.2012 ja valmistautumisaikaa viikko. Koska tällä hetkellä duomme harjoittelee peilittömässä salissa, on liikkeiden synkronointi melko haastavaa. Tätä keikkaa varten ehdimme harjoitella kerran peilillisessä salissa. Tuolloin paukkuivat myös talven kylmimmät pakkaset ja takahuoneesta oli lämmittimet kannettu baarin puolelle, joten olimme melko umpijäässä astuessamme lavalle. Oman soolokoreografiani olin saanut valmiiksi paria tuntia ennen esitystä. Mutta selitykset sikseen, tässä videotaltiointi kyseisestä tapahtumasta. Äänen laatu paranee alun jälkeen.


Tässä siis Medusa, olkaa hyvät;


Keikan jälkeen tulimme molemmat kipeiksi, joten pressanvaalit tuli sitten seurattua vällyjen alta miltei 39 asteen kuumeessa. Kutsukaa diivaksi, mutta saatan alkaa vaatia keikalla lämmitettyä tilaa vaatteiden vaihtoon ja valmistautumiseen...

Medusan toinen osapuoli Mintti blogaa myös tanssiharrastuksestaan ja muista aiheista, tässä linkki hänen virtuaalipäiväkirjaansa.

Esityksestämme tunnuttiin pitävän, yleisö seurasi intensiivisesti lavan tapahtumia, ja monella naamalla näkyi jo tutuksi tullut "mitäs v*ttua tämä on?"-ilme. Tribal fusion ei jätä ketään kylmäksi. Moni tuli keikan jälkeen kiittelemään, ja kertomaan, että tämä oli hämmentävää ja uutta eikä lainkaan sitä mitä oli ajatellut "napatanssin" olevan. Niinpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti