perjantai 10. helmikuuta 2012

Tribalin alkeisjatkokurssit, Helsinki ja Järvenpää

Tilavaraukset on vihdoin varmistettu, joten voin julkistaa kevään jatkokurssit. Tunneilla jatketaan siitä, mihin ollaan alkeistunneilla päästy, ja kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat käyneet alkeistunneilla. Mukaan pääsee myös, jos on jotain muuta tanssitaustaa. Jos olet epävarma, voit tiedustella asiaa minulta sähköpostitse salamankantama@gmail.com

Helsingin alkeisjatko 10.3-5.5.2012


Ajankohta on sama kuin aikaisemminkin, lauantai klo 16.30-18.30 ja paikkana Aleksanterin teatterin laulusali (huomioi tilanvaihdos). Syvennämme alkeisissa opittua ja teemme lisää perusliikkeitä, ja kokoamme niistä komboja. Kurssin kesto 7 x 2 tuntia. Ei tunteja pääsiäisenä 7.4 eikä 14.4 kun olen reissussa.

Järvenpään alkeisjatko 9.3-4.5.2012


Ajankohta on sama kuin aikaisemminkin, perjantai klo 17-19 ja paikkana taidekoulu Helmet:n peilisali. Sisältö sama kuin yllä. Ei tunteja pääsiäisenä 6.4 eikä 13.4 kun olen reissussa.

Kurssien hinta 140€ mutta jos ilmottaudut ja maksat kurssin 24.2 mennessä saat sen tarjoushintaan 130€!!

Jos et ole ehtinyt vielä alkeistunneille, mutta haluaisit mukaan, voit tulla hiihtolomalla tekemään tiiviskurssin Järvenpäähän, katso edellinen blogipostaus. Tältä tiiviskurssilta voit aivan hyvin tulla alkeisjatkotunneille. Tiiviskurssille osallistuneet saavat jatkokurssin myös alennushintaan 130€ jos ilmoittautuvat viimeistään tiiviskurssin lopuksi. Nyt on siis oiva tilaisuus tulla kokeilemaan tiiviskurssin muodossa, miltä tribal tuntuisi harrastuksena!

1 kommentti:

  1. Valitettavasti Järvenpään jatkoryhmään ei tullut tarpeeksi osallistujia, joten muutin sen alkeisryhmäksi. Toivon, että syksyllä saataisiin tarpeeksi jatkajia myös Jäkeen. Helsingin jatkoryhmä näyttäisi toteutuvan.

    VastaaPoista