keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Keväisiä helinöitä

Matkatarinat odottavat rästissä kirjoittamista, mutta tähän väliin ajattelin päivittää vähän toukokuisia kuulumisia. Viimeisin tanssireissuni suuntautui kuukausi sitten Tallinnaan, jossa opettamassa oli upea Samantha Emanuel, "Vagabond Princess". Tallinnassa järjestettiin myös gaala, "Infusion Tallinn", jossa lavalla kimalsi tähtiä Virosta, Venäjältä, Latviasta, Iso-Britanniasta ja Ruotsista. Paikalla oli myös Suomi-edustus, Anna Artemenkova, Elysium-ryhmä ja allekirjoittanut itse. Mutta ei siitä sen enempää vielä, teen matkasta oman blogauksen myöhemmin.

Toissaviikolla lopeteltiin kursseja Järvenpäässä ja Helsingin jatkoryhmän kanssa, pidettiin pienet nyyttärihaflat, joihin kannoin mukanani rekvisiittaa ja oppilaat saivat kerrankin laittautua hienoiksi perus treenikamojen sijaan.

Järvenpään posse
Helsingin jatkoryhmän kanssa aloimme myös sovittaa treenattua koreografiaa esitysmuotoon, sillä ensimmäinen keikka siintää jo tulevaisuudessa. Esiinnyn kolmen oppilaani kanssa Helsingin Darkside-klubilla "Kickstart"-bileissä 7.6.2012. Tervetuloa katsomaan! Tunnin jälkeen menimme terassille nauttimaan virvokkeita ja keksimään ryhmälle nimeä, mutta lopullista ratkaisua asialle ei vielä saatu. Hirnuimme kyllä mahat kipeänä kaikille pöljille aivopieruille, joita nimenkeksimisprosessi tunnetusti aina synnyttää...

Helsingin jatkoryhmä, tuttavallisesti Tribuli.

Medusa jää nyt hetkeksi hautumaan, koska muut projektit täyttävät aikataulun tällä hetkellä kovin tiiviisti. Kävimme kuitenkin Mintin kanssa heittämässä privaattikeikan NoSkipin 4-vuotisbileissä kolme viikkoa sitten. Tunnelma oli mahtava ja porukka tykkäsi, monen käsitys "napatanssista" koki taas eksponentiaalisen laajentumisen. Yhteisnumeron lisäksi Mintti esitti ensimmäisen soolonsa Sharon Kiharan koreografiaan ja itse sooloilin ensimmäistä kertaa improvisaationa yleisön edessä. Tältä keikalta on myös videomateriaalia. Harmillisesti klippiin ei mahtunut koko biisi, mutta tiedän koko numeron olevan tallennettuna parissakin puhelimessa, odottelen että ne pääsisivät joskus minulle asti...


Tässä myös linkki, josta voi tsekata pätkän Medusan duettoa, melko hämärä video, mutta tunnelma välittyy kivasti.

Viime viikonloppu meni tanssin merkeissä Tampereella, jossa täysi salillinen tanssijattaria osallistui lauantaina ja sunnuntaina tiiviskurssille. Meno oli hikistä ja iloista, ja luulenpa, että tanssikärpänen taisi puraista yhtä jos toista lajiin tutustujaa. Yhdessä tulimme siihen tulokseen, että tämä ei jää tähän, ja niinpä suunnittelen loppukesälle jo uutta Tampereen ekskursiota! Laitetaas tänne vielä kuva Tampereen ihanista vipeltäjistä.

Tampereen tiivarilaiset
Ja vinkkinä Tampereen suunnalla tribalista kiinnostuneille, siellä toimii ATS-ryhmä "Louhen Tyttäret", joista yksi edustaja oli myös mukana tiiviskurssilla. ATS on siis American Tribal Style-ryhmäimprovisaatiotanssi, josta tribal fuusio ammentaa vahvasti pohjaa. Porukkaan otetaan varmasti mieluusti uusia tanssijoita mukaan. Heihin saa yhteyden ainakin tämän facebook-sivun kautta.

HiMO-klubin tunnit Helsingissä ovat nyt jatkuneet melkein pari kuukautta, ja meno on sielläkin ollut varsin mahtavaa! Tunneille pääsee vieläkin mukaan, ilmoittautumiset HiMOn kautta. Syksyn lukkaritkin on jo julkistettu ja ennakkoilmoittautumiset alkavat ihan pian! Kevätkauden tunnit jatkuvat  13.6 saakka. 

Kesätiivareille 30.5 ja 6.6. mahtuu vielä mukaan, kts. aiempi blogimerkintä kurssi-infoista. 

Ensi perjantaina 18.5 osallistun Helsingissä Pasificossa "Arjen Aarteita"-käsityömyyjäisiin (jos et vielä tiennyt, niin olen myös blingbling-maakari nimeltä Salamankantama), joten jos haluat tulla turisemaan kurssiasioista tai tsekkaamaan hulppeita hiuslaitteita, koruja ja muuta jännää, tervetuloa paikan päälle! Ja ensi viikolla on luvassa Maailma Kylässä-festivaalit, jonne olisi tarkoitus tulla Moodforhoopin Merilein kanssa tarjoamaan pikku maistiaisia lajeista ja jakamaan flyereitä. Ihanaa kun on vihdoin kesä!

Lopuksi vielä julkistan uuden flyerin, joka lähti eilen painoon. Näitä meinaan jaella sitten pitkin ja poikin koko kesän :) Kiitos kuvaaja Helinä Kuuselalle upeista otoksista!  Jos olet halukas jakamaan näitä kavereille tai jossain tapahtumassa, laita minulle sähköpostia ja voin tuikata muutaman postiin! 

flyerin etupuoli
flyerin takapuoli 

Siinä lienevät akuuteimmat kuulumiset, lupaan pyhästi päivittää reissutarinat tänne heti kun minulla on aikaa paneutua asiaan. Aurinkoista kesää! x x x

1 kommentti: