tiistai 29. toukokuuta 2012

Tiiviskurssi Tampereella 18.-19.8.2012

Toukokuinen visiitti Tampereelle osoittautui kaikin puolin sen verran onnistuneeksi, että jatkoa seuraa jo elokuussa. Olen kasannut sitä varten uuden kokonaisuuden, joka sisältää jälleen kaiken kaikkiaan 8 tuntia tiivistä tribal fusion-toimintaa! Kursseilla jatketaan siitä, mihin keväällä on jääty, mutta kurssille ovat tervetulleita myös uudet osallistujat ilman aiempaa tanssikokemusta. Suosittelen uusia kuitenkin valitsemaan pakettiinsa ainakin ensimmäisen kurssin, jotta pääsee jyvälle perusteista.

Kurssit pidetään jälleen Tampereen flamencoyhdistyksen tanssisalilla, jonka koordinaatit löydät täältä.

seesteisissä sunnuntaitunnelmissa ennen treenin alkua. Kuva edelliseltä Tampereen tiivarilta.

Työpajojen sisältö on seuraavanlainen;


Lauantai 18.8


klo 12.30-14.30
Työpaja 1. Perustekniikkaa  
Alkulämmittelyn jälkeen käymme läpi tribal fusionin perusasioita tanssiasennosta yksinkertaisiin isolaatioihin. Kertaamme kevään tiiviskurssin sisältöä, iskuja, ympyröitä, kahdeksikkoja ja undulaatioita. Tunti on kuitenkin sopiva myös uusille osallistujille ilman aiempaa tanssikokemusta.


klo 15-17 
Työpaja 2. Kesäkoreo         
Toisella kurssilla teemme iloisen ja reipastahtisen koreografian, jossa saa heittäytyä täysillä! Nyt ei uppouduta niinkään tekniikkaan, vaan päästellään täysillä ja annetaan tilaa ilmaisulle. Teemme myös leikkimielisiä improvisaatioharjoituksia, jotka lisäävät esiintymisvarmuutta ja auttavat vapautumaan liikkeelle. Lopuksi venyttelemme huolella ja rentoudumme päivän päätteeksi.


Sunnuntai 19.8


klo 12.30-14.30
Työpaja 3. ”Halki-poikki-ja pinoon” - kerrostusta
Tässä työpajassa syvennymme perusliikkeiden kerrostamiseen. Aloitamme yksinkertaisemmilla harjoituksilla ja etenemme siitä myös hieman haastavampiin liikkeiden yhdistelmiin. Taattua aivo(-ja keho)solmua siis tiedossa!


klo 15-17
Työpaja 4. Suomifuusio
Tämän tunnin teemana on kotimainen etnovaikutteinen musiikki ja sen käyttö vatsatanssiin yhdistettynä. Opetan muutamia uusia liikesarjoja, joista muodostuu lopuksi pätkä lumoavaa koreografiaa. Lopetamme jälleen rauhallisesti venytellen ja rentoutuen.Kurssien hinnat: yksittäiset workshopit 25€
Koko viikonloppu 90€ Huom! Aikaisen ilmoittautujan alennus! Jos ilmoittaudut ja maksat kurssin 20.6 mennessä, saat sen tarjoushintaan 85€!
Jokaiseen työpajaan otetaan enintään 15 oppilasta. Paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Edellinen kurssi myytiin täyteen hyvissä ajoin ennen toukokuuta, joten kannattaa olla ripeä!

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen salamankantama@gmail.com


Tapahtuma löytyy myös facebookista.

Ilmoittautumiset ovat sitovia, eikä kurssimaksuja palauteta oppilaan poissaolon takia. Jos kurssi peruuntuu esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän takia, palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.

Kaikissa työpajoissa tehdään alkulämmittelyt ja loppuvenyttelyt. Ota mukaan joogamatto/muu alusta venyttelyä ja rentoutumista varten, juomapullo ja rennot liikuntavaatteet, luvassa on todellakin tanssitreeni, eli hikeä ja vääntöä piisaa. Mukaan kannattaa ottaa myös muistiinpanovälineet, jos haluaa kirjata harjoituksia ylös. Tuntien välissä on puolen tunnin tauko, jolloin voi nauttia omia eväitä. 

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti