keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesäarvonta ja uusi FB-sivu

Pikkuhiljaa alan päästä yli siitä, että painatin 1000 flyeria, joissa on kirjoitusvirhe...skarpeimmat ehkä huomasivat, että blogin osoitteeseen oli päässyt livahtamaan @-merkki pisteen tilalle. Elättelen kuitenkin toivoa, että ihmiset osaavat lukea internettiä ja että kuukkeli tuo kierroksen kautta tänne myös ne jotka eivät osaa.
Julkistettakoon nyt joka tapauksessa täälläkin uusi "fanisivu" jonka tein nyt ihan vaan näitä tanssijuttuja varten. Aiemmin olen jakanut kurssi-infoa, keikkamainoksia ja blogipäivityksia Salamankantama designin sivun kautta, mutta päätin nyt selvyyden vuoksi erottaa tanssin omaksi jutukseen, kun siihen liittyvää postattavaa alkaa olla jo sen verran tiheään.
Tässä siis linkki sivulleni "Laura Luna - Tribal fusion bellydancer", käy tykkäämässä niin saat tribal fusion-uutiseni myös fb-syötteeseesi!
Jos kuulut facebookiin, voit myös osallistua kesäarvontaan, joka on voimassa 31.7 saakka. Mene yllämainitulle sivulleni ja etsi sieltä tämä kuva:


Klikkaa "tykkää" ja jaa kuva omalle seinällesi. Niin yksinkertaista! Palkintona arvotaan yksi kappale ALL ACCESS-passia, jolla saa osallistua ihan JOKA IKISELLE TIIVISKURSSILLE elokuun aikana!!! Rahallinen arvohan palkinnolla nousee jopa 270€:n, joten melkeinpä kannattaisi kokeilla onneaan...voittajalla on myös oikeus antaa passi lahjaksi jollekin muulle, mutta sitä voi käyttää vain yksi henkilö. Ja jos passin voittaja on jo ehtinyt maksaa jonkun kurssimaksun, saa hän sen sitten takaisin, eli jos todella haluaa kurssille, kannattaa ilmoittautua vaikka haaveilisikin arpajaisvoitosta.

 Tänään saatiin pakettiin Helsingin kesätreenit, tanssittiin taas päivällä neljä tuntia, vaikka aika viuhuukin opettaessa hurjaa vauhtia ja tuntuu puolet lyhyemmältä. En millään meinaa päästää oppilaita tunneilta pois ajallaan. 
Huomenna on muuten "Kickstart" bileet Club Darksidessa Helsingissä. Esiinnyn siellä oppilasryhmäni "Kaira tribe":n kanssa, ja tämä onkin minun oppilaitteni ensimmäinen julkinen esiintyminen! Kamalan jännittävää! IIiiih! Tervetuloa katsomaan!

2 kommenttia:

  1. no kyllä kyllä, Splitin matka on jo työn alla mutta vielä kesken. Ja vaikka mitä muutakin pitäis kyllä...ihan justiinsa :)

    VastaaPoista