maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesäuutisia

Terveisiä kesälaitumilta! Vaikka olenkin vielä hetken kesälomalla, niin syksyn kurssit siintävät jo mielessä ja kaikenlaista jännää on taas padassa porisemassa. Tällä viikolla lähtee tanssikausi käyntiin Järvenpäässä viikonlopun tiiviskurssilla. Ensi viikolla viikonloppukurssi on Helsingissä ja sitä seuraavalla viikolla vielä Tampereella. Kaikilla tiivareilla on vielä tilaa, joten ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan sähköpostitse osoitteessa salamankantama@gmail.com.

Heinäkuu on mennyt suurimmaksi osaksi leppoisasti lomaillessa. Kuun alussa olin vielä Puistobluesissa myymässä käsityötuotteitani ja promoamassa kursseja, mutta sen jälkeen rauhoitin itseni lomatilaan. Yhdet tanssijamit pidettiin Kairatyttöjen kanssa Kaisaniemen puistossa. Jameja pidettäisiin mieluusti enemmänkin, ja livemuusikoita otettaisiin ilolla mukaan jammailemaan. Pitänee perustaa Kaira Tribeen myös rumpuryhmä...

Kesäiset puistojamit :) Kuvan otti Sakari Muuronen
Elokuun ohjelmaan kuuluvat myös HiMO-klubin tunnit, jotka alkavat jo ensi maanantaina 6.8. Lukujärjestyksestä löytyvät tribal fusion-vatsatanssin alkeet (60min) klo 16.45 ja kahden timantin tunti (75min) edistyneemmille klo 17.45. Jatkoryhmä on jo varmistunut, mutta alkeisiin kaivattaisiin vielä paria uutta harrastajaa mukaan, jotta ryhmä voidaan aloittaa. HiMOlle ilmottautumiset klubin kautta, vaikka tästä linkistä!

Syyskauden viikkotunnit alkavat löytää paikkansa lukujärjestyksessäni, ja omat ryhmäni alkavat syyskuun ekalla viikolla. Helsinkiin tulee sekä alkeis- että jatkoryhmä torstai-iltaan ja Järvenpäähän monitasoryhmä perjantaihin. Jos ilmottautuneita tulee runsaasti, Järvenpään ryhmä voidaan myös jakaa alkeis- ja jatkotason tunteihin.
Järvenpäässä opetustila pysyy samana, eli tanssimme taidekoulu "Helmet":ssä emalikukan kiinteistössä. Helsingissä muutamme taas, Aleksanterin Teatterilta Lauttasaareen "Raspberry fields"-treenisaliin, joka on mm. burleskiryhmä Itty-Bitty Tease Cabaret:n kotipesä. Muutto mahdollistaa opetuksen arki-iltaisin, joten kynnys tulla tunneille on toivottavasti pienempi kuin aiemmin, kun treenasimme lauantai-iltaisin...
Lisätiedot viikkotunneista ilmestyvät tänne piakkoin!

Vielä jotkut palaset syksyn palapelissä etsivät paikkaansa, mutta pääpiirteittäin runko on tässä. Maanantaisin HiMOlla, torstaisin "Vattulassa" ja perjantaisin Järvenpäässä. Viikonlopuille on sitten kehkeytymässä muita juttuja, niistä lisää myöhemmin. Suunnitteilla on mm. tiiviskurssiviikonloppu Seinäjoella!

Oppilaistani koostuvan Kaira Triben ensiesiintyminen Darkside-klubilla "Kickstart"-bileissä meni loistavasti, ja yleisöltä tuli paljon hyvää palautetta. Tytöt ovat nyt tanssineet puoli vuotta-vuoden verran. Esitys-sovitusta ei kyllä ehditty montaa kertaa harjoittelemaan, mutta se ei onneksi menoa haitannut.Tässä myös oma sooloni samalta keikalta. Koreografia on sama, jonka esitin keväällä Tallinnassa Samantha Emanuelin intensiivi-viikonloppuna. Josta muistinkin, että se reissu onkin vielä blogaamatta. Tulossa pikimmiten!


Elokuun lopulla pakkaan treenitopit ja lantiohuivit kapsäkkiin ja lennän Kroatiaan "Split Tribal Festeille" tanssimaan mm. Colleena Shaktin, Anasman ja Tjardan kanssa (Miran kursseille ei enää mahtunut möh) ja nauttimaan Splitin tunnelmasta. Mukaan lähtee myös muutama Kairatyttönen. Tulee varmasti tajuntaa räjäyttävä viikko taas kerran! Ja workshoppien lisäksi saamme tietysti nauttia upeista esiintymisistä, vieläpä varsin vaatimattomissa puitteissa, Splitin keskustassa sijaitsevan antiikin aikaisen palatsin peristyylissä tähtitaivaan alla.


Festivaalin päätteeksi on vielä järjestetty bileet, jossa luvassa lisää esityksiä, säihkettä ja säpinää.


Lokakuulle on jo myös varattuna tanssimatkailua. Lähden Englantiin Wolverhamptoniin Illanin ja Deb Rubinin intensiivikursseille, ja esiinnyn myös viikonloppuna järjestettävässä gaalassa. Samalla lavalla on taas sellaisia staroja, että tulee varmaan itku ja nauru ja löysä vatsa vielä monta kertaa ennen spottiin astumista...Siinä on taas jotain mitä odottaa syksyn pimeneviin iltoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti