torstai 30. elokuuta 2012

Syksyn tunnit 2012

Syksyn lukujärjestys on jo kasassa ja ilmoittautumiset kursseille ovat käynnistyneet!
Omista tunneistani lisää jäljempänä, mutta ensin katsaus HiMO-clubin uutisiin;
kahden timantin tunnit (75min) alkoivat jo elokuun alussa, mutta mukaan pääsee vielä ihan helposti. Tunnit pidetään maanantaisin klo 17.45-19.00

Ensi viikon maanantaina 3.9 on mahdollista tulla katsastamaan clubin tribal fusion vatsatanssin alkeita ilmaiselle kokeilutunnille (60min). Jos halukkaita aloittajia kertyy riittävä määrä, aloitan viikottaiset yhden timantin tunnit  (60min) aloittelijoille. Kokeilutunti pidetään klo 16.45
Näille tunneille ilmottaudutaan HiMO-clubin kautta, http://www.himoclub.fi/

HiMOlla voi nyt käydä tutustumisviikolla muillakin tunneilla ilmaiseksi kokeilemassa, joten suosittelen tutustumaan muihinkin clubin tarjoamiin tanssiliikuntamuotoihin, joita ovat mm. burleskitanssi, hoopdance ja charleston! Suosittelen lämpimästi, tarjolla on tasokkaita opettajia ohjaamassa mielenkiintoisia ja tuoreita lajeja pirteässä pinkissä tanssistudiossa Lönnrotinkadulla!

Omat tuntini jatkuvat edelleen kaksituntisina lämmittely-tanssi-venyttely-rentoutus-sessioina mutta aikoihin ja paikkoihin on tullut muutoksia. Helsingin tunnit siirtyvät lauantaista torstaihin ja Aleksanterin teatterilta Lauttasaareen "Raspberry Fields"-treenikselle eli tuttavallisemmin Vattulaan. Tila on aiempaa pienempi, mutta mahdollistaa tuntien järjestämisen arki-iltana viikonlopun sijaan. Järvenpään tunnit pidetään samassa paikassa kuin aiemminkin, mutta aika on hieman myöhäisempi.

TRIBAL FUSION VATSATANSSIKURSSIT HELSINKI

Paikka : Raspberry Fields, Vattuniemenkatu 15 Lauttasaaressa. Vieressä bussipysäkki "Nahkahousuntie" (ent. Vattuniemenkatu)

ALKEET (13x2h) :
Torstaisin kello 17-19 alkaen 6.9. Syyskauden viimeinen tunti 13.12. Ei tunteja 25.10 ja 6.12.

Peruskurssilla opiskelemme vatsatanssin tyypillisimpiä liikkeitä, harjoittelemme isolaatioita (kehon osien erottelua ja hallintaa) ja etsime lihasryhmiä, jotka ovat saattaneet toistaiseksi piileskellä käyttämättöminä. Teemme tanssiharjoitusten lisäksi jooga/pilatestyyppisiä kehonhallinnan harjoitteita sekä treenaamme lihaskuntoa. Huollamme kehoa myös venytellen ja rentoutuen lopuksi.
Kurssina aikana opetellaan yksinkertaisia liikesarjoja, joista muodostetaan lopuksi pieni koreografia, jota halukkaat pääsevät talvella esittämään.

Tunneilla taattua rentoa meininkiä. musiikkina meneviä rytmejä etnosta dubsteppiin. Mukaan tarvitset vesipullon ja joogamaton/viltin/jumppa-alustan, jonka päällä venytellä ja rentoutua, sekä mukavat liikuntavaatteet jotka ovat kuitenkin sen verran tyköistuvat että erotat kehosi liikkeet. Jos omistat kolikkovyön tms. lanteille kietaistavan huivin, ota mukaan!

JATKORYHMÄ 

Torstaisin klo 19-21 alkaen 6.9. Syyskauden viimeinen tunti 13.12. Ei tunteja 25.10 ja 6.12
Jatkotunneilla jatketaan siitä, mihin ryhmän kanssa on keväällä päästy. Tunneille ovat tervetulleita myös muuta aiempaa vatsatanssitaustaa omaavat, käymme aluksi kertaillen läpi jo tuttuja asioita ja lähdemme siitä sitten etenemään täydentäen perusliikkeiden valikoimaa, harjoitellen kerrostuksia ja sarjoja ja työskennellen koreografioiden parissa. Lähdemme myös kokeilemaan improvisaatiota ja hakemaan ilmaisua tekniikan rinnalle. Tietenkin asiaan kuuluvat myös lihaskuntoharjoitukset, huolellinen venyttely ja loppurentoutus.

Kurssin aikana pidän myös lyhyitä luentoja lajin historiasta ja kerron tämänhetkisistä suuntauksista. Jatkolaiset pääsevät myös halutessaan esiintymään talven aikana.

Hinta : syyslukukausi (13x2 tuntia) 245€
Kertakäynti 25€ (vain alkeistunneille)
Ensimmäiselle alkeistunnille 6.9 saa tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi! Kokeilutunnillekin täytyy kuitenkin ilmoittautua etukäteen. Tarjous koskee oppilaita, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet tunneilleni.
Ilmoittautumiset sähköpostilla : salamankantama@gmail.com

TRIBAL FUSION VATSATANSSIKURSSI JÄRVENPÄÄ

Paikka : Taidekoulu Helmet, Vanha kumitehdas, Metallimiehenkatu 2-4, 2krs.

ALKEET/JATKO

Perjantaisin klo 18-20 alkaen 7.9. Syyskauden viimeinen tunti 14.12. Ei tunteja 26.10 ja 7.12.
Monitasoryhmässä tarjoan opetusta sekä aloittelijoille että viime vuonna aloittaneille harrastajille. Käymme läpi perustekniikkaa, mutta työstämme myös koreografioita ja halutessaan oppilaat voivat päästä esiintymään Helsingin ryhmien mukana. Kurssin sisältöön kuuluvat luonnollisesti lihaskunnon ja kehonhallinnan harjoitteet ja lopun kehon- ja mielenhuolto. Uudet tanssijat ilman aiempaa kokemusta ovat erittäin tervetulleita mukaan! Jatkotason oppilaat voivat halutessaan tulla kuuntelemaan luentoja Helsinkiin jatkotunnille (ilmoitan etukäteen tunnit, joilla pidän esitelmiä) ja harjoittelemaan esityskoreografiaa Helsingin ryhmän kanssa. Poissaolotunteina keskitymme alkeislaisten kanssa perustekniikkaan.


Hinta : syyslukukausi (13x2 tuntia) 245€
Kertakäynti 25€
Ensimmäiselle tunnille 7.9 saa tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi! Kokeilutunnillekin täytyy kuitenkin ilmoittautua etukäteen. Tarjous koskee oppilaita, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet tunneilleni.
Ilmoittautumiset sähköpostilla : salamankantama@gmail.com

Näiden viikkotuntien lisäksi on tulossa jälleen tiiviskurssiviikonloppuja sekä muita tanssitapahtumia.

Järjestän Järvenpäässä American Tribal Stylen minikurssin, jolle kutsuin opettajaksi Helsingistä Anna Artemenkovan, joka opettaa lajia mm. Tribal Tanssikeskuksessa.
Kolmen tunnin tiiviskurssi pidetään Taidekoulu Helmet:n tiloissa sunnuntaina 23.9 klo 17-20
Suosittelen kurssia erityisesti kaikille oppilailleni, ATS on yksi tribal fusionin vahvimmista vaikutteista ja tukee tanssiharrastusta. Annan esiintyviä ryhmiä on voinut nähdä tänä kesänä Helsingin katukuvassa ainakin Kallio Kukkii-festivaaleilla sekä taiteiden yössä.

Kurssin hinta : 30€ (3h)
Ilmoittautumiset sähköpostitse :salamankantama@gmail.com

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia eikä kurssimaksuja palauteta oppilaan poissaolon takia. Osallistuja voi myydä paikkansa eteenpäin jos ei pääsekään itse paikalle. Kurssit voidaan perua jos ilmoittautuneita ei tule riittävästi, tällöin maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Tervetuloa tunneille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti