keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kevään 2013 viikkotunnit myynnissä! Nopeat tanssii halvemmalla!

Laitoin kevään kurssit pakettiin ja paketit ovat nyt ostettavissa! Aikainen lintu madon nappaa, eli ilmottautumalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa.


Kevätkauden tribal fusion-viikkotunnit 2013


Helsinki alkaen to 10.1.2013

Alkeisryhmä : jatketaan syksyllä aloittaneiden kanssa perusteiden opiskelua ja tehdään uutta koreografiaa, jota halukkaat voivat päästä kevään mittaan myös esittämään yleisön eteen. Myös uudet harrastajat voivat tulla mukaan! Ryhmään otetaan enintään 12 oppilasta. Poissaoloja voi korvata Järvenpään tunneilla perjantaisin.
Torstaisin klo 17-19

Jatkoryhmä : tanssijoille, jotka ovat jo käyneet alkeet läpi kanssani, tai omaavat muuta vastaavaa vatsatanssitaustaa. Teemme kevätkaudella tekniikkaharjoittelun lisäksi nuoren tanssijatähden Illan Rivieren tuoreen ja hauskan sekä haastavan koreografian, jonka toin tuliaisina Infusion Emporium-viikonlopulta. Kurssiin sisältyy muutama lyhyt luento lajin historiasta ja nykysuuntauksista. Harjoittelemme myös improvisaatiota ja mietimme omien koreografioiden rakentamista. Keväälle on tietenkin luvassa taas esiintymismahdollisuuksia Kaira Triben riveissä! Ryhmään otetaan enintään 12 oppilasta. Poissaoloja voi korvata alkeistunneilla tai perjantaisin Järvenpäässä.
Torstaisin klo 19-21


Kurssit sisältävät tanssiopetuksen lisäksi kehonhuoltoa, joogatyyppistä venyttelyä sekä lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota parantavia harjoituksia. Varusteina mukavat liikuntavaatteet, joissa erotat kehosi liikkeet, vesipullo, paljaat jalat ja joogamatto. Lantiohuivi tms. kilistinvyö on myös kiva lisä treeneissä ja auttaa hahmottamaan kehon liikkeitä.

Sekä alkeet että jatko ovat keväällä 18x2 tuntia, ja koko kurssin hinta on 350€
Jos ilmottaudut 14.12 mennessä, saat kurssin tarjoushintaan 330€! Voit maksaa kurssin myös osissa, jolloin kurssin hintaan ei tule alennuksia. Kahdessa osassa 175€/erä tai kolmessa osassa 120€/erä. Kerrothan ilmottautuessasi, jos haluat maksaa osissa.
Jos alkeiskurssille jää vapaita paikkoja, voit osallistua yksittäisille tunneille kertamaksulla 25€. Ilmottauduthan kuitenkin tällöinkin etukäteen! Jatkoryhmään ei kertakäyntimahdollisuutta.

Tunnit pidetään Lauttasaaressa ”Raspberry Fields”-treeniksellä osoitteessa Vattuniemenkatu 15.
Uudet tulijat saavat tarkemmat saapumisohjeet ilmottautumisen yhteydessä. Kevätkausi 10.1 – 23.5, ei tunteja viikoilla 8 ja 19.

Kaira Tribe

Järvenpää alkaen pe 11.1.2013

Monitasoryhmä : Järvenpäässä viikkotunnit pidetään sekaryhmälle, joista osa on tanssinut jo jonkun verran ja osa on vasta aloittelijoita. Muokkaan tuntien sisältöä sen mukaan, minkä tasoista porukkaa paikalle tulee, ja aloittelijat voivat tulla huoletta mukaan! Kunhan selviää, keitä kurssille ilmottautuu, voi alkaa tekemään vähän tarkempaa opetussuunnitelmaa. Pidemmälle ehtineillä oppilailla on mahdollisuus päästä halutessaan esiintymään Helsingin ryhmien kanssa. Ryhmään otetaan enintään 12 oppilasta.

Kevätkauden pituus on Järvenpäässä 15x2 tuntia. Poissaoloja voi korvata Helsingin alkeistunneilla torstaisin. Koko kurssin hinta on 320€ (valitettavasti osallistujien vähäisen määrän vuoksi Järvenpäässä en voi antaa alennushintoja). 
Voit maksaa kurssin osissa, joko kahdessa erässä 2x160€ tai kolmessa erässä 3x110€. Kerrothan ilmottautuessasi, jos haluat maksaa osissa.
Jos kurssille jää vapaita paikkoja, voit osallistua yksittäisille tunneille kertamaksulla 25€. Ilmottauduthan kuitenkin tällöinkin etukäteen!

Tunnit pidetään vanhalla kumitehtaalla osoitteessa Metallimiehenkatu 2-4, 2krs, ”Helmet”-balettikoulun söpössä studiossa aivan Järvenpään juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kevätkausi 11.1 – 24.5, ei tunteja viikoilla 8, 9, 10 ja 13.

"Helmet"-tanssistudio

Ilmottautumiset ylläoleville kursseille sähköpostitse osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Ilmottautumiset kursseille ovat sitovia, eikä kurssimaksuja palauteta oppilaan poissaolon takia. Ryhmän käynnistymiseksi vaaditaan vähintään 7 oppilasta. Jos kurssi peruuntuu esim. liian vähäisen osallistujamäärän takia, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

HiMO-clubilla minun tuntini jatkuvat maanantai-illoissa, klo 16.45 yhden timantin tunnit (alkeet 60min) ja klo 17.45 kahden timantin tunnit (edistyneemmät 70min). Näille tunneille ilmottautumiset klubin kautta http://www.himoclub.fi/

Tervetuloa kursseille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti