maanantai 12. marraskuuta 2012

Tribal Salon, Helsinki 3.11.2012

Kun viime keväänä pistimme Artemenkovan Annan kanssa viisaat päämme yhteen ja päätimme järjestää yhteisen tapahtuman, jossa oppilaamme pääsisivät esiintymään ja tapaamaan toisiaan, ei meistä varmaan kumpikaan arvannut, miten suosittu siitä tulisi. Saimme iloksemme lähestulkoon nollabudjetin tapahtumaamme paljon tasokkaita esiintyjiä ja yleisöä tuli tupa täyteen niin ettei istuma-paikkoja edes riittänyt kaikille.


Illan tanssitarjonnan avasi TribalTanssiKeskuksen jatkoryhmän electro-swing-ilottelu, jossa itsekin olin mukana. Anna esitti oman soolonsa heti meidän jälkeen, ja kolmantena esiintyi Kaira Tribe kahdella koreografialla. Ehdin onneksi seurata oppilaideni esitystä sivusta, ja kyllä ylpeän mamin sydän siinä pamppaili, kun omat "lapsukaiset" tulivat kulisseista rinta rottingilla ja ylväin ilmein.
Kairan jälkeen omat soolonsa esittivät TribalTanssiKeskuksen oppilaat Lilya ja Julia sekä duona Marion & Tarja. Annan oppilaista soolon esitti toisessa osiossa myös Anna Afra, joka opettaa tanssikoululla nykyään alkeisryhmää. TTKeskuksen ATS-ryhmän jälkeen olin vuorossa minä soolotanssillani, ja ensimmäisen osion päätteli Elysium-duo Amanda&Elviira fuusionumerollaan.
Bongasin ne Elysiumin neidit aiemmin meidän pukkarin suihkusta...


Väliajan jälkeen jäimme oppilaitteni kanssa istumaan rappusille, sillä meidän osaltamme esiintyminen oli takanapäin ja jäljellä paljon mielenkiintoista katsottavaa. ATS:a nähtiin vielä sekä Turkulaisen Elysiumin että Pietarilaisen Sirin Triben esittämänä. Muut numerot olivat enimmäkseen fuusiotribalia. Illan suosikkeihini kuuluu ehdottomasti Pietarilaisen Tianan ohjaaman Dragonfly Triben duona esittämä kaunis tanssi sekä Elysiumin numeroiden lisäksi Amandan energinen soolo. Niin ja tietenkin ne omat oppilaat!
Esitykset on kuvattu videolle, mutta niiden käsittelemiseen menee tuokio, joten niitä ei valitettavasti ihan vielä voi tänne laittaa. Kunhan ne on saatu ladattua nettiin, niin postaan klippejä myös tänne!

Shown jälkeen poseerasimme porukalla kuvaajalle, ja tässä muutamia otoksista.


Kaira Tribe

Gangsterin heilat, minä ja AneEeva ja minä
T-K ja PetraMaya ja Julia
Julia, Minka ja Ane


Olen saanut yleisössä olleilta ihmisiltä paljon positiivista ja lämmintä palautetta tapahtumasta, esiintyjistä, puvustuksista ja tunnelmasta. Minun ja Annan oppilaat tapasivat toisiaan, ja nyt on jo suunnitelmissa yhteiset tribal-pikkujoulut. Tavoitteet siis saavutettiin suorastaan yli odotusten, ja tyylilajia saatiin näkyville myös harrastajien piirin ulkopuolelle. Seuraava esitys Kairalla on...vielä julkistamatta ;) Pysykää kuulolla! Muitakin muikeita yllätyksiä muhii kannen alla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti