sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tribal Fusion Bellydance tiiviskurssi Helsingissä 27.-28.4.2013

Minulta kysellään melko tiheään mahdollisuutta tutustua Tribal Fusioniin tiiviskurssilla, joten nyt olisi taas tarjolla alkeistasoinen viikonloppuintensiivi! Kurssin sisältö on suunniteltu ajatellen erityisesti lajiin tutustuvia uusia harrastajia, mutta soveltuu peruskurssiksi myös vaikka itämaisen tanssin harrastajille, jotka haluavat tutustua Tribal Fusionin tekniikkaan. Kurssi sopii toki myös jo tanssiharrastuksen aloittaneille, jotka haluavat parantaa perustekniikkaansa ja tulla tekemään koreografiaa sunnuntaina. Tältä kurssilta saat perustaidot, joilla jatkaa harrastusta vaikkapa HiMO-clubin maanantaitunneilla! Viikonloppu on myös mainiota pohjustusta kesän leiriviikonloppua odotellessa!
kuva: Uros Cotman/Ambrosia photography
Kurssin kesto on 6 tuntia, jaettuna kahdelle päivälle. Opetus tapahtuu kumpanakin päivänä klo 12-15.
Lauantaina käymme läpi tekniikkaa, perusasennosta isolaatioihin ja kerrostuksiin. Jos tämä ei vielä kerro sinulle mitään, ei huolta! Selitän kyllä mistä on kysymys. Sunnuntaina otamme edellisen päivän liikkeet käyttöön, ja koostamme niistä pienen koreografian.


Lauantai 27.4 klo 12-15

Tribal Fusion Belly Dance – perusteet”

Perusasento, isolaatiot ja liikkeiden kerrostaminen – käymme läpi lajin olennaisimpia perusasioita.
Yhdistämme askelia liikkeisiin ja teemme lyhyitä sarjoja.

Sunnuntai 28.4 klo 12-15

Tribal Fusion koreografia”

Toisena päivänä opetus jatkuu koreografiaharjoittelulla. Perusliikkeistä ja sarjoista rakennamme pienen harjoituskoreografian lisäten joukkoon tanssillisia mausteita.

Päivät alkavat lämmitellen ja kehoa avaten, ja päättyvät pehmeästi venytellen, eli tarvitset mukaasi joogamaton tai muun alustan. Tanssimme paljain jaloin, vaatetukseksi sopivat mukavat ja joustavat liikuntavaatteet, ja voit ottaa mukaan kolikkovyön tai muun huivin lanteille kietaistavaksi. Älä unohda vesipulloa!
Kannattaa varustautua muistiinpanovälinein, jos haluat myöhemmin palata opetettuihin asioihin.

Opetuspaikkana on “Raspberry Fields”-treenitila Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemenkatu 15. Bussi 21V tulee keskustasta suoraan oven eteen, pysäkin nimi on “Nahkahousuntie”.

Hinnat:
1pv (3h) 40€
2pv (6h) 65€

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia, eikä kurssimaksuja palauteta oppilaan poissaolon takia. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Vinkkinä kerrottakoon myös, että HiMO-clubin maanantaitunneille mahtuu taas uusia oppilaita, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Yhden timantin tunnit klo 16.45 ja kahden timantin tunnit klo 17.45. Kysy lisää HiMOlaisilta! Yhteystiedot löydät klubin kotisivuilta.
HiMOn facebook-sivulla on esitelty klubin lajeja ja opettajia, ja tällä viikolla vuorossa olin minä. Tässä juttu ja siihen liittynyt kuva HiMOn studiolta; 


Tämän keskiviikon kirkkain HiMO-tähti on upea Tribal Fusion- opettajamme Laura Luna. Haastattelijamme halusi kuulla Lauran mietteitä omasta lajistaan. Tässä vastaukset:

"Minusta Tribal Fusionissa parasta on kokonaisuus. Laji kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja joustavuutta, kohottaa kuntoa, parantaa selän hyvinvointia sekä korostaa naisellisuutta. Treenatessa aika lentää siivillä huomaamatta. Treenin lisäksi kyseessä on tietenkin myös hypnoottinen ja mielikuvitusta kiehtova taidemuoto. Kun kaiken harjoittelun päälle saa pukeutua fantasiahahmokseen ja nousta lavalle säteilemään muiden upeiden tanssijoiden kanssa, ei tanssiharrastukselta paljon muuta voisi enää toivoa!

Miksi suosittelen lajia muille naisille? Koska tanssi on pelastanut minut niin monesta suon silmäkkeestä. Se hoitaa kehoa ja mieltä, sen kautta tutustuu muihin mahtaviin tanssijoihin ja lajin loputtomat mahdollisuudet haastavat opiskelemaan aina vain pidemmälle. Tanssi on fyysistä itseilmaisua, ja tässä lajissa on niin laaja paletti erilaisia tyylillisiä näkökulmia, että se tarjoilee jokaiselle jotakin. Vatsatanssi yleensäkin on niin paljon enemmän kuin pelkkää liikuntaa, pohjimmiltaan se on ikiaikaista naisen kehollista viisautta. Nainen saa olla sensuelli, vahva, pehmeä ja täynnä asennetta yhtä aikaa, eikä siinä ole mitään pelättävää tai hävettävää."


Eli siinä vielä muutama hyvä syy tulla kokeilemaan, mistä tässä hehkutuksessa oikein on pohjimmiltaan kysymys.

Tervetuloa mukaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti