lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tribal Summer Camp : opettajien esittelyt

There is a bunch of gorgeous dancers coming to the summery event, with various aspects to the art of bellydance. Here is an introduction of them in Finnish and English.

Kesäiseen tapahtumaan on tulossa joukko upeita tanssijoita, jolla on jokaisella oma lähestymistapansa vatsatanssiin. Tässä on esittelyt heistä suomeksi ja englanniksi.

Pernilla Sund
Pernilla is based in Malmö, Sweden and is teaching, studying and performing American Tribal Style® and Tribal Fusion Bellydance. She is a member of the dance groups Tribe of Gaia (DK) and Carnelian Tribal (SE), and she is also one of the assistant trainers of the Danish-Swedish ATS® group Sakura Tribal Troupe.
Her focus in training and teaching is on body awareness, versatility and playfulness.

Pernilla tulee Malmösta Ruotsista, ja opettaa, opiskelee ja esittää American Tribal Stylea sekä Tribal Fusionia. Hän kuuluu tanssiryhmiin Tribe of Gaija (Tanska) ja Carnelian Tribal (Ruotsi) ja on myös yksi apulaisohjaajista tanskalais-ruotsalaisessa "Sakura Tribal Troupe" ATS-ryhmässä.
Hän keskittyy harjoittelussaan ja opetuksessaan kehotietoisuuteen, monipuolisuuteen ja leikkisyyteen.

Pernillas workshops: 
La/Sat - "Arms & Hands, drills and combinations
Su/Sun - "Soft and fluid"
Jaana Hansman (Yahna)
Jaana is the first professional tribal fusion bellydance performer and
teacher in Estonia. She has performed in USA, England, Spain, Slovenia,
Italy and all around Estonia. She travels all-around the world to trail her inspirations and to learn with worlds best dancers, like Mira Betz, Zoe Jakes, Rachel Brice, Mardi Love, Amy Sigil and Ariellah.

Besides teaching and performing, Yahna is also an event organizer. She has
hosted Samantha Emanuel and April Rose and organizes Infusion Tallinn Show.

Jaana found bellydance in 2005 and since then it has become an addiction. She is a member of Müstika Magical Theatre. Jaana has also studied many other styles too, like hip-hop and Indian dances and teaches regular classes since 2009. 
Jaana on ensimmäinen ammattimainen Tribal Fusion-esiintyjä ja opettaja Virossa. Hän on esiintynyt USA:ssa, Englannissa, Espanjassa, Sloveniassa, Italiassa ja joka puolella Viroa. Hän matkustelee maailmalla metsästämässä inspiraatioita ja oppiakseen maailman parhailta tanssijoilta, kuten Mira Betz, Zoe Jakes, Rachel Brice, Mardi Love, Amy Sigill ja Ariellah.

Opettamisen ja esiintymisen lisäksi Jaana on myös tapahtumien järjestäjä. Hänen vierainaan ovat olleet Samantha Emanuel ja April Rose, ja "Infusion Tallinn"-showt ovat hänen järjestämiään.

Jaana löysi vatsatanssin vuonna 2005 ja sen koommin siitä on tullut hänelle addiktio. Hän on Müstika Magical Theatren jäsen. Jaana on opiskellut myös useita muita lajeja hiphopista intialaisiin tansseihin ja on opettanut jatkuvasti vuodesta 2009 saakka.

Jaanas workshops:
La/Sat - Hardcore drilling
Su/Sun - Tribal Fusion choreography to Ratatat - Swisha
Gita Vinlander (Amanita)
Gita is a Tribal Fusion and ATS dancer from Sweden. She is a passionated teacher and artist, educated by international dance stars and is a FCBD General Skills certified ATS dancer. While based in Gothenburg, Gita is teaching and performing both nationally and internationally.
Gita on Tribal Fusion ja American Tribal Style-tanssija Ruotsista. Hän on intohimoinen opettaja ja artisti, kansainvälisten tanssitähtien kouluttama ja FatChanceBellyDance General Skills-sertifioitu ATS-tanssija. Hän asuu Göteborgissa, ja opettaa ja esiintyy sekä kotimaassaan että ulkomailla.

Gitas workshops:
Pe/Fri - American Tribal Style level 1
Su/Sun - Burlesque fusion choreography
Allison Schulte (Alli Ruth)
Alli grew up in Los Angeles California where she began studying bellydance in 1998. Her first mentor was the legendary Diane Webber though she has studied with various top dancers in her region including Ansuya, Elayssa, Anaheed, Aisha Ali and Aubre Hill. She has been a member of troupes "Perfumes of Araby" and "Desert Sin".

In 2010 she moved to Helsinki where she teaches and performs and is noted for her first hand education in the American interpretation of bellydance. Alli travels regularly back to California and other parts of the world expanding her studies of American bellydance, from it’s roots to it’s most cutting edge forms.
Alli kasvoi Los Angelesissa Kaliforniassa, ja aloitti siellä vatsatanssin opiskelun vuonna 1998. Hänen ensimmäinen opettajansa oli legendaarinen Diane Webber, joskin hän on opiskellut myös useiden alueensa huipputanssijoiden kanssa mukaanlukien Ansuya, Elayssa, Anaheed, Aisha Ali ja Aubre Hill. Hän on kuulunut tanssiryhmiin "Perfumes of Araby" sekä "Desert Sin".

Vuonna 2010 hän muutti Helsinkiin, jossa opettaa ja esiintyy, ja jossa hänet tunnetaan vatsatanssin amerikkalaisen tyylisuunnan ensikäden asiantuntijana. Alli matkustaa säännöllisesti Kaliforniaan ja muualle maailmalle laajentaakseen amerikkalaisen vatsatanssin opintojaan, sen juurilta sen tuoreimpiin tulkintoihin.

Allis workshop:
Pe/Fri - Luento/lecture "Roots of tribal"

Kaikki opettajat nähdään myös lavalla muiden esiintyjien kanssa "Uderground Cabaret"-tapahtumassa lauantaina 15.6 Järvenpäässä Uuno-baarissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti