maanantai 1. heinäkuuta 2013

Syyskauden Tribal Fusion-tunnit 2013


Tribal Summer Camp onnistui tavoitteissaan aivan yli odotusten, kaikilla tuntui olevan kivaa, opettajat kiittelivät kovasti jälkeenpäin, Show oli upea ja yleisestikin palaute on ollut 100% todella positiivista! Jatkoakin on jo kyselty, joten olen laittanut ajatuksen korvan taakse muhimaan...

Nyt on kuitenkin aika nauttia kesästä täysin rinnoin, ja tehdä ehkä jo vähän suunnitelmia alkusyksyllekin. Ilmoittautumiset syksyn kursseille ovat alkaneet tänään 1.7, eli otan niitä vastaan tuttuun tapaan sähköpostitse osoitteessa salamankantama(at)gmail.com. Kurssit löytyvät myös facebook-tapahtumana. Lähden syyskuussa Jenkkeihin Rachel Bricen "8 elements - initiation"-intensiivikurssille hakemaan lisää oppia suoraan lähteeltä, joten syyskuulle tulee n. kolmen viikon tauko, tarkat päivämäärät selviävät piakkoin. 
Kuva Helinä Kuusela
Tarjolla syyskauden menyyssä olisi nyt sitten reilu valikoima viikkotunteja alkeista jatkotasoon, sekä tekniikkaa että koreografiaryhmiä! Opetusta on tiistaisin ja perjantaisin Helsingissä sekä torstaisin Järvenpäässä. Helsingin tunnit pidetään samassa paikassa kuin viime kaudella, eli Lauttasaaressa "Raspberry Fields"-treeniksellä osoitteessa Vattuniemenkatu 15. Järvenpäässä tila vaihtui muuton takia, ja uusi opetustila sijaitsee Tanssikoulu Cadillacin tiloissa Filmtownin alakerrassa, osoitteessa Mannilantie 34.

Raspberry Fields
Tiistaisin (alk. 6.8)

klo 18-19.30 Tekniikka 1, alkeet
vasta-alkajille ja vähän tanssineille perustekniikkaa ja komboja sekä kehonhuoltoa.

klo 19.30-21 Tekniikka 2, keskitaso
vähintään vuoden tanssineille edistyneempää tekniikkaa, perustekniikan hiomista, haastavia komboja sekä kehonhuoltoa

Perjantaisin (alk. 9.8)

klo 17.30-19 Koreografia 1
Etenemme ryhmän ehdoilla eli taso määrittyy kurssille ilmottautuvien oppilaiden mukaan. Max 10 oppilasta

klo 19-20.30 Koreografia 2
Koreografiatunti tanssijoille, jotka ovat työstäneet aikaisemminkin esityskoreografioita minun ohjauksessani, tai joilla on muuta taustaa edistyneiden tribal fusion-koreografioiden parista.
Max 8 oppilasta

Kurssien kesto 17x1,5h
Hinnat:
Yksi kurssi 250€ (koreografia 2 oppilaille suositellaan pakettia, jossa myös tekniikkatunti)
Pakettitarjous! Kaksi kurssia hintaan 450€, joko tekniikka+koreo, tai tekniikkax2, tarjouspaketteja myydään 10 kappaletta, ilmoittautumisjärjestyksessä.
Sen jälkeen paketin hinta 475€


Kuva Minka Lindfors

Torstaisin (alk.15.8) Järvenpäässä

klo 18-20 tekniikka & koreografia, monitaso
Järvenpään tunnit ovat yhdistelmä tekniikkaa, koreografiaa sekä kehonhuoltoa. Ryhmään voivat tulla sekä vasta-alkajat, että aiemmin tanssineet, suunnittelen opetuksen ryhmän tason mukaan.

Kurssin kesto 13x2h
Hinta: 260€

Kurssimaksun voi maksaa enintään viidessä erässä, jolloin jokaiseen erään lisätään euron laskutuslisä.
Ilmottautuminen kursseille alkaa 1.7.2013
Ilmoittautumiset ovat sitovia, eikä kurssimaksuja palauteta ellei kurssi peruunnu järjestäjän toimesta.

Voin ottaa syyskaudella yhden tai kaksi yksityisoppilasta, eli tarjoan tuntipaketteja joihin sisältyy oppilaan kanssa yhteistyössä rakennettu uniikki soolokoreografia. Opetus voidaan sopia tiistaille tai perjantaille ennen tuntien alkua. Jos tämä kiinnostaa, ota minuun yhteyttä sähköpostitse niin kerron lisää :) Minulta voi toki edelleen ostaa myös yksittäisiä yksityistunteja, näistäkin voi kysellä lisää sähköpostilla osoitteessa salamankantama@gmail.com

2 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmakuvia... tässähän jo alkaa odottamaan syksyä, vaikka kesälomakin on vasta edessä. :D

    VastaaPoista
  2. :) Jep, tanssivarvasta kutkuttaa ihan kympillä :D

    VastaaPoista