maanantai 2. joulukuuta 2013

Laura Lunan Tribal Fusion-kurssit kevätkausi 2014

Ilmoittautumiset ovat jo käynnistyneet! Tervetuloa uudelle tanssikaudelle!

Maanantaisin (alk. 13.1) Järvenpää

Klo 18-19.30 alkeet/keskitaso

Tekniikkaa ja koreografiaa aloittelijoille ja aiemmin tanssineille. Tuntiin kuuluu myös lyhyt kehonhuolto-osuus ja loppuvenyttelyt. Enintään 6 oppilasta

Kurssin kesto 18x1,5h
Maanantaitunteja tulee kevätkaudelle 18, eli kurssi sisältää 27 tuntia opetusta. Hinta 260€ (Alennukset ja osamaksu, kts. alempaa)

Tiistaisin (alk. 14.1) Helsinki, Lauttasaari

Klo 17-18 Tekniikka alkeet
Vasta-alkajille perustekniikkaa ja kehonhuoltoa. Kurssille voi tulla ilman mitään aiempaa tanssikokemusta, lähdemme aivan perusasioista.

Kurssin kesto 20x1h
Alkeistunteja tulee kevätkaudelle 20, joten kurssin kokonaiskesto on 20h. Kurssin hinta 190€ (Alennukset ja osamaksu, kts. alempaa)

Klo 18-19.30 Tekniikka 2, keskitaso + jatko
vähintään vuoden tanssineille edistyneempää tekniikkaa, kerrostamista, perustekniikan hiomista, haastavia komboja sekä kehonhuoltoa. Kevätkaudella otetaan ohjelmaan myös zillien soitto, joten sellaisten hankkimista suositellaan. 

Klo 19.30-21 Koreografia 2, jatko
Koreografiatunti tanssijoille, jotka ovat työstäneet aikaisemminkin esityskoreografioita minun ohjauksessani, tai joilla on muuta taustaa edistyneiden tribal fusion-koreografioiden parista. Jatkamme syksyllä aloitettua projektia.

Kurssien kesto 20x1,5h
Jatkotunteja tulee kevätkaudelle 20, eli kumpikin kurssi sisältää 30 tuntia opetusta. Yhden kurssin hinta 280€ (Alennukset ja osamaksu, kts. alempaa)Kuva Samuli Airaksinen

Keskiviikkoisin (alk. 15.1) Järvenpää

Klo 18-19.30 alkeet/keskitaso
Tekniikkapainotteinen tunti aloittelijoille ja keskitason tanssijoille. Tuntien sisältö muotoutuu kurssille ilmoittautuvien oppilaiden mukaan. Tähän kurssiin ei sisälly koreografiaa, mutta teemme lyhyitä sarjoja. Tuntiin kuuluu perusteellinen kehonhuolto-osuus ja loppuvenyttelyt. Enintään 6 oppilasta

Kurssin kesto 18x1,5h
Keskiviikkotunteja tulee kevätkaudelle 18, eli kurssi sisältää 27 tuntia opetusta. Hinta 260€ (Alennukset ja osamaksu, kts. alempaa)

Perjantaisin (alk. 17.1) Helsinki, Lauttasaari

klo 17.30-19 Tekniikka 1, alkeet + keskitaso

vasta-alkajille ja vähän tanssineille perustekniikkaa ja tanssillisia sarjoja sekä kehonhuoltoa.

klo 19-20.30 Koreografia 1, keskitaso
Harjoitellaan kevään aikana ryhmän tasolle sopiva koreografia. Tehdään myös tulkintaa ja improvisaatiokykyä kehittäviä harjoituksia.

Kurssien kesto 18x1,5h

Perjantaitunteja tulee kevätkaudelle 18, eli kumpikin kurssi sisältää 27 tuntia opetusta. Yhden kurssin hinta 260€

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteessa salamankantama(at)gmail.com

Alennukset: Yksi kurssi on täysihintainen, mutta jos ilmoittaudut useammalle kuin yhdelle viikkotunnille, saat 10% alennusta koko paketista!

Kurssimaksun voi maksaa enintään viidessä erässä, jolloin jokaiseen erään lisätään euron laskutuslisä.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.12.2013
Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä kurssimaksuja palauteta ellei kurssi peruunnu järjestäjän toimesta.
Voin ottaa kevätkaudella yhden tai kaksi yksityisoppilasta, eli tarjoan tuntipaketteja joihin sisältyy oppilaan kanssa yhteistyössä rakennettu uniikki soolokoreografia. Jos tämä kiinnostaa, ota minuun yhteyttä sähköpostitse niin kerron lisää :) Minulta voi toki edelleen ostaa myös yksittäisiä yksityistunteja, näistäkin voi kysellä lisää sähköpostitse.


Kuva Atelieri O. Haapala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti