torstai 27. helmikuuta 2014

Esiintyjäksi tai myyjäksi Underground Cabaret vol.3:een?

Tribal Summer Camp 2014 - työpajat ovat nyt tulleet myyntiin, ja seuraavaksi haetaan esiintyjiä ja basaarimyyjiä tapahtuman yhteydessä järjestettävään Underground Cabaret vol. 3:een! UGC pidetään bar Dubrovnikissa perjantaina 13.6, ovet aukeavat klo 21.

Esiintyjähaku

Haluaisitko esiintyä soolona tai ryhmäsi kanssa samalla lavalla Rustiquan ja muiden upeiden tanssitähtien joukossa? Olen tällä kertaa laittanut osan esiintymisspoteista avoimeen hakuun! Lähetä avoin hakemus osoitteeseen salamankantama@gmail.com 15.4.2014 mennessä. Kerro hakemuksessasi tyylistäsi, esiintymiskokemuksestasi ja tanssitaustastasi, liitä mukaan kuva ja mieluusti myös videoklippi (etenkin jos en ole nähnyt sinua lavalla aikaisemmin). HUOM; Valintaprosessissa suositaan Summer Campin työpajoihin osallistuvia tanssijoita, sekä tribal/fuusio vatsatanssityylejä. Valinta tehdään heti hakuajan päätyttyä. Niille, joita ei tällä kertaa saada mahtumaan ohjelmaan, tarjotaan mahdollisuutta esiintyä open stagella lauantaina 14.6 leirihaflassa.

Underground Cabaret vol. 2 - esiintyjäkaarti 
Basaarimyyjähaku

Aiemmista kerroista poiketen tällä kertaa kabareessa on myös pieni basaari, josta voi hakea myyntipaikkaa. Paikkoja on vain muutama, joten toiveena on saada mahdollisimman monipuolinen kattaus erityisesti tribaltanssijoita kiinnostavia tuotteita, mm. tanssitarvikkeita, koruja, pukuja/puvustustarvikkeita, rekvisiittaa, hiuslaitteita jne. Jos sinulla on vain vähän tuotteita, voit mahdollisesti jakaa paikan jonkun toisen kanssa. Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen salamankantama@gmail.com 15.4 mennessä, ilmoitamme piakkoin sen jälkeen myyjät, jotka otetaan tapahtumaan.

Myyntipöydän koko on 160 x 80cm, ja paikan hinta on 30€. Jos haluat tuoda mukanasi vaaterekin, paikan hinta on silloin 35€. Myyntiaikaa on ovien avaamisesta (klo 21) sulkemisaikaan (klo 1.30).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti