maanantai 28. heinäkuuta 2014

Tribal Fusion-viikkotunnit syksyllä 2014

Tiistaisin alk. 12.8 Helsingissä, Lauttasaaressa

klo 17 – 18.30 Alkeet

klo 18.30 – 20 Tekniikka taso 2

klo 20 – 21.30 Koreografia taso 2

Keskiviikkoisin alk. 13.8 Järvenpäässä

klo 18 - 19.30 Tekniikka taso 1

Perjantaisin alk. 15.8 Helsingissä, Lauttasaaressa

klo 17 – 18.30 Tekniikka taso 1

klo 18.30 – 20 Koreografia taso 1

kuva Saara Salmi & Marco Melander 2013


Tuntikuvaukset:

Kaikkien kurssien kesto 16 x 1,5h

Alkeet : Tribal Fusionin perusteet vasta-alkajille. Tunneilla opitaan lajin perustekniikoita, tutustutaan sanastoon ja lajin historiaan sekä huolletaan kehoa kokonaisvaltaisella treenillä, joka parantaa kehonhallintaa, joustavuutta ja voimaa, ja auttaa löytämään tanssiliikkeisiin tarvittavia lihasryhmiä.

Tekniikka 1 : Keskitason tekniikkaa ja kehonhuoltoa vähintään puoli vuotta tanssineille. Jatkamme siitä, mihin tek1 viime keväänä jäi, eli etenemme jo perusasioista pidemmälle. Kertaamme tietenkin myös keväällä opittua, sekä viemme liikkeiden yhdistämisen seuraavalle tasolle. Kurssilla on paljon samaa sisältöä kuin viime syksyn jatkotason tekniikkatunneilla, eli jos olet käynyt kakkostason tunneilla, ja tuntuu siltä, että haluaisit kerrata viime kauden sisältöä, tämä on hyvä vaihtoehto.

Tekniikka 2 : Haastavaa tekniikkaa ja kehonhuoltoa vähintään kaksi vuotta tanssineille. Välillä soitamme zillejä, joten sellaiset on hyvä omistaa. Osa tunneista on teemallisia, saattaen sisältää ryhmätyöskentelyä.

Koreografia 1 : Keskitasoinen koreografiatunti Tribal Fusionin perusteet tunteville. Ryhmään tuleville suositellaan myös tekniikkatuntia koreografiatyöskentelyn tueksi. Tunneista osa on teemallisia, sisältäen mm. esiintymistekniikkaa, improvisaatiota ja ryhmätyöskentelyä kehittäviä harjoituksia.

Koreografia 2 : Jatkotason koreografiatunti vähintään kaksi vuotta tanssineille. Haastavia muodostelmia ja edistynyttä tekniikkaa. Osa tunneista teemallisia, sisältäen mm. esiintymistekniikkaa, improvisaatiota ja ryhmätyöskentelyä kehittäviä harjoituksia.

Hinnat:
1 kurssi 240€
useammalle kurssille ilmoittautuessasi saat 10% alennuksen koko loppusummasta (jolloin kaksi kurssia maksaa 432€, kolme kurssia 648€ jne...)
Kurssimaksun voi maksaa enintään neljässä osassa, jos haluat osamaksun, kerrothan siitä ilmoittautuessasi! Osamaksuista tulee erilliset laskut ja jokaiseen erään lisätään euron laskutuslisä.
HUOM. Myös osamaksut tulee maksaa loppuun jos kurssille on sitoutunut. Kurssimaksuja ei peruta tai palauteta oppilaan poissaolojen takia. Muistutuslaskuihin lisätään 5€ muistutusmaksu.
Poissaoloja voi korvata muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana.

Helsingin tunnit pidetään Raspberry Fieldsissä a.k.a Vattulassa, Osoite Vattuniemenkatu 15
Järvenpään tunnit pidetään kotistudiollani Järvipuistonkadulla keskustan tuntumassa. Tarkemmat saapumisohjeet kurssikirjeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti