torstai 25. syyskuuta 2014

Tribal Fusion alkeisworkshopit Tanssistudio Sahramissa Vantaalla!

Pääradan varrella asuville iloisia uutisia! Tulen pitämään kahden kerran intensiivisen alkeiskurssin Tikkurilan vanhalla silkkitehtaalla sijaitsevaan viihtyisään Tanssistudio Sahramiin 30.11 ja 7.12.
Ilmoittautumiset ovat jo käynnistyneet, joten kiinnostuneiden kannattaa laittaa jo paikkavarauksia tulemaan sähköpostiini (salamankantama.at.gmail.com).

su 30.11 klo 13.30-16.30

Tribal Fusion Perusteet – isolaatioita ja aksentteja
Ensimmäisessä työpajassa aloitamme aivan perusasioista, kuten tanssiasennosta ja vartalon isolaatioista. Kerron myös lajin historiasta ja vaikutteista sekä avaan hieman eroavaisuuksia Tribalin ja Itämaisen tanssin välillä. Käymme läpi muutamia perusliikkeitä ja kerrostamme niitä yksinkertaisiin askeliin. Alun kehonhuolto- ja lihaskuntoharjoitteet auttavat löytämään liikkeisiin käytettäviä lihasryhmiä ja parantavat kordinaatiota. Fokuksena nopeat ja terävät liikkeet ja keskivartalon isolaatiot. Kurssipäivä päättyy joogamatolla miellyttävästi venytellen ja rentoutuen.
   
su 7.12 klo 13.30-16.30

Tribal Fusion Perusteet – pehmeät käärmemäiset liikkeet ja liikkeiden yhdistäminen
Toisessa työpajassa keskitymme Tribalin pitkiin ja aaltomaisiin liikkeisiin. Valmistelevien harjoitusten kautta haemme joustavuutta ja ulottuvuutta joita kauniit linjaukset edellyttävät. Teemme pari lyhyttä sarjaa tunneilla opituista liikkeistä. Päivän lopuksi palauttelemme kehoa venytellen ja rentoutuen.

Tälle peruskurssille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin lajia jonkin verran harrastaneet. Kurssi sopii myös muuta vatsatanssitaustaa omaaville, jotka haluavat tutustua uuteen lajiin.

Intensiivi on yhteensä 6 tuntia opetusta jaettuna kahdelle päivälle. Kurssipäiviä voi varata myös yksittäin, mutta painokkaasti suosittelen koko kurssille osallistumista, etenkin niille, joille laji on ennestään tuntematon. Jos Tribal Fusion sytyttää inspiraation tällä lyhytkurssilla, on jatkossa mahdollista järjestää myös viikottainen tunti Sahramille!

Koko kurssin hinta 80€
Yksi kurssipäivä 45€
Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen salamankantama@gmail.com
Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia, eikä kurssimaksuja palauteta oppilaan poissaolon takia. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

UG Cabaret 3, kuva Samuli Airaksinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti