maanantai 9. helmikuuta 2015

Tribal Fusion-lyhytkurssit keväällä 2015

Nyt, kun kevään viikkotunnit on saatu käynnistymään, on aika kääntää huomio lyhytkursseihin, joita on tähän mennessä kehkeytynyt jo kolme.

Ensimmäisenä helmikuussa alkaa "Kipinästä koreografiaksi"- valmennuskurssi. Tämä on ensimmäinen kerta kun tarjoan tämän tyyppistä kurssia intensiivinä, ja ilokseni voin kertoa, että vaadittu minimiosanottajamäärä on jo saatu täyteen eli kurssi toteutuu! Kurssi on suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille, jotka haluavat oppia tekemään omia tanssinumeroita. Tanssitekniikan sijaan pääpaino tunneilla on lyhyissä luennoissa, kotitehtävissä, sekä erilaisissa harjoituksissa, joiden kautta rakennetaan liikemateriaalia ja muokataan sitä tanssiksi. Kokoontumisia on vain viisi pitkin kevättä, joten suuri osa työskentelystä tapahtuu itsenäisesti ohjauskertojen välillä. Ensimmäiset kotitehtävät lähetetään osallistujille jo ennen kurssin alkua. Tavoitteena on tuottaa kevään mittaan ainakin minuutti omaa sooloa.

Jotta opetus voidaan pitää riittävän henkilökohtaisena, otetaan ryhmään enintään 8. HUOM! Ilmoittautumiset 9.2 mennessä!!! (jotta osallistujilla on aikaa paneutua ensimmäisiin kotitehtäviin, jotka tehdään ennen kurssin alkua)

Opetus toteutetaan kahden tunnin kokoontumisina maanantai-illoissa, joita on yhteensä viisi. Päivämäärät 16.2, 23.2, 30.3, 18.5 ja 25.5. Kellonaika on aina sama, klo 19-21.

Kurssin hinta 125€, opetuspaikkana Raspberry Fields-studio Lauttasaaressa.

Maaliskuussa käynnistyy toinen kyhytkurssi, Tampereen intensiivilauantait, jotka pidetään 7.3 ja 9.5.

Siitä asti, kun pari (melkein kolme!) vuotta sitten kävin Tampereella opettamassa pari tiiviskurssia, on mielen pohjalla siintänyt ajatus jatkokursseista. Nyt olen vihdoin raivannut kalenteriini tilaa parille mehukkaalle intensiivilauantaille. Koska olen ollut poissa niin pitkään, en ihan suoranaisesti pidä jatkokursseja aiemmille intensiiveille, mutta aivan alkeistakaan ei tässä tapauksessa ole kyse.

Intensiivilauantait on suunniteltu kokonaisuudeksi, mutta päiviä voi ostaa myös erikseen. Suosittelen kuitenkin koko pakettia, jos se vain on mahdollista, sillä ensimmäisen kurssikerran sisältö tukee koreografian harjoittelua.

La 7.3 klo 12-16

Tekniikkaharjoituksia ja komboja

Ensimmäinen intensiivilauantai on tekniikkapainotteinen. Alun lämmittely- ja kehonhuolto-osuuden jälkeen haastamme aivoja ja kehoa harjoituksilla, jotka on suunnattu Tribal Fusionin perusasioihin jo jonkin verran tutustuneille tanssijoille. Kerrostamme perusliikkeitä toisiinsa (layering), sekä askelsarjoihin. Pienen tauon jälkeen työpajan toisella puoliskolla tuomme harjoitukset käytäntöön tanssillisissa komboissa. Päivän päätteeksi venyttelemme ja rentoudumme joogamatolla.

La 9.5 klo 12-16

Keskitason koreografia

Toisen intensiivilauantain teemana on koreografia. Alkulämmittelyn päälle kertaamme ensimmäisen lauantain tekniikoita ja komboja. Niiden lisäksi opimme muutaman uuden sarjan, ja koostamme materiaalista lyhyen koreografian. Pidämme tälläkin kertaa puolessa välissä pienen tauon, jonka aikana jaan osallistujille hieman lajitietoutta. Lopettelemme kurssin jälleen matolla venytellen ja rentoutuen.

Kurssikokonaisuus on suunniteltu ajatellen alkeis- ja keskitason tanssijoita, joilla on perusliikkeet jo hallussa ja jotka haluavat hieman lisähaastetta harjoitteluun. Harjoituksia voidaan myös soveltaa oppilaiden taitotason mukaan helpompaan tai haastavampaan versioon.

Ilmoittautumiset 1.3 mennessä, jos vähimmäisosallistujamäärä on silloin kasassa, voi kursseille ilmoittautua myös tämän jälkeen (jos paikkoja vielä on).

Hinnat
1 päivä (4h) 50€
molemmat päivät (8h) 95€

Opetuspaikkana Danny's Bollywood Dance Crew:n harjoitussali Tullintorin kauppakeskuksessa.

Huhtikuussa on Helsingissä taas mahdollisuus tulla kokeilemaan lajia intensiivin muodossa. Alkeiden minikurssi on peräkkäisinä maanantai-iltoina 13.4 - 11.5. kahden tunnin jaksoissa klo 19-21. 
Tällä kurssilla tutustutaan Tribal Fusionin perustekniikkaan, kehitetään kehonhallintaa, joustavuutta ja voimaa sekä etsitään oikeita lihasryhmiä liikkeiden suorittamiseksi. Tavoitteena on käydä tiiviissä paketissa läpi perusasiat, ja tältä kurssilta voi jatkaa harrastusta tulevaisuudessa joko alkeistunneille tai tekniikka ykköseen. Opetuspaikkana on Raspberry Fields-studio Lauttasaaressa.

Kurssin hinta 130€ Huom! Aikaisen ilmoittautujan etu! Jos ilmoittaudut ja maksat kurssin 1.3 mennessä, saat sen alennushintaan 120€! Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 6 ja tilaan mahtuu enintään 12 tanssijaa.

Kaikille kursseille ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteessa salamankantama at gmail . com
Ilmoittautumiset ovat sitovia, eikä kurssimaksuja palauteta tai peruta oppilaan poissaolon takia. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.

Tervetuloa lyhytkursseille!

Kuva Saara Salmi & Marco Melander 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti