sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Underground Cabaret vol.4 - A Magical Evening of Unusual Belly Dance

Scroll down for English

UG Cabaret saapuu jälleen entistä suurempana ja kauniimpana viettelemään yleisön käärmemäisten tanssijattarien mystiseen rinnakkaistodellisuuteen! Show on osa Tribal Summer Camp Finland-festivaalia, ja illan päätähtinä säkenöivät TSC:n kutsuvieraat Alexis Southall Englannin Wolverhamptonista ja saksalainen Josefine Wandel Berliinistä. Heidän lisäkseen lavalla nähdään niin paikallisia kuin kauempaakin saapuneita tribaltaitureita.

LINE UP:

LAURA LUNA (FIN)
KAIRA TRIBE (FIN)
SUVI TURUNEN (FIN)
TRIBALTANSSIKESKUS (FIN)
ANNA AFRA (FIN)
YAHNA (EST)
JOSEFINE WANDEL (GER)
ALEXIS SOUTHALL (UK)

+ yllätysesiintyjiä!


Flyer design Jenny Mujunen
Tapahtumassa on myös pieni basaari, jossa on tarjolla tyyliin sopivia koruja ja asusteita. Myynnissä on Salamankantaman, Sebastian's Creationsin ja Shailan tuotteita.

Tällä kertaa kabaree on päivitetty entistä näyttävämpiin puitteisiin kulttuurikeskus Gloriaan, jonka lavalla isommatkin ryhmät pääsevät oikeuksiinsa! Tätä ei kannata missata!

Ennakkolippuja saa Tiketistä http://www.tiketti.fi/Underground-Cabaret-vol-4-GLORIA-Helsinki-lippuja/32423 sekä sähköpostitse järjestäjältä osoitteesta salamankantama(at)gmail.com

Liput ennakkoon 23€+toimituskulut ja ovelta 25€

Tapahtuma löytyy Facebookista tämän linkin takaa.

Tapahtumalle voi peukuttaa tukirahaa Basson ja Helenin kampanjassa tässä linkissä https://www.helen.fi/kampanjat/kaupunkienergiaa/peukuta-tukirahan-puolesta/underground-cabaret---a-magical-evening-of-unusual-belly-dance/

Tiistaina 2.6 kannattaa kuunnella Bassoradiota klo 12.45, olemme siellä esittelemässä tapahtumaa ja juttelemassa mukavia!

LÄMMITTELYKLUBI STEAM HELLSINGISSÄ 13.5!!

banner design Jenny Mujunen

Aloitamme festivaalin lämmittelyn klubilla Steam Hellsingissä (Olavinkatu 1, Kamppi) keskiviikkona 13.5. Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten tämä on erinomainen tilaisuus tutustua Tribaliin pelkällä narikkamaksulla! Vatsatanssioiden lisäksi lautelle nousee myös paikallisia burleskiartisteja sekä kansainvälinen kokoonpano Jimbino Vegan & Bardi Cannibals, joka tarjoilee taatusti tanssittavan setin swing- ja ragtime-musiikkia. Lämmittelyklubilla voi myös ostaa lippuja päätapahtumaan ja osallistua tukiarpajaisiin. Showtime n. klo 20. 


Linkki lämmittelyklubin FB-eventtiin.

Tribal Fusion on vatsatanssityyli, jossa sekoittuvat erilaiset etniset tanssit, modernit katutanssivaikutteet ja klassiset elementit. Laji on lähtöisin Yhdysvaltojen länsirannikolta Kaliforniasta, ja on sieltä levinnyt jo lähestulkoon kaikkiin maailmankolkkiin. Suomeen laji on rantautunut joitakin vuosia sitten, ja tässä on aiheeseen ennestään perehtymättömilläkin loistava mahdollisuus tulla nauttimaan kansainvälisistä huipputason esityksistä! Koska genren rajat ovat laveat, mahtuu määritelmän alle hyvinkin erityyppisiä tulkintoja laidasta laitaan, ja runsas vaihtelu tekeekin siitä erittäin katsojaystävällistä. Yleisö ei taatusti pitkästy matkalla, joka johdattaa katsojan muinaisista temppelitunnelmista urbaaniin sykkeeseen ja takaisin, poiketen välillä vaikkapa kuvitteellisen keskiaikaisen torin kautta. Tribalissa menneisyys on fantasiaa, ja tulevaisuus scifiä. Kuulostaako vähintäänkin hämärältä? Tule paikan päälle kokemaan tämä kaikki omin silmin ja korvin!

In English

Underground Cabaret returns, bigger and more beautiful than ever, to seduce the audience into the mystical parallel realm of the serpentine-like dancers. UGC is part of Tribal Summer Camp festival, and features our guest teachers Alexis Southall (UK) and Josefine Wandel (GER). There is also a small bazaar in the event.

Tickets 23€ in advance and 25€ at the door. Pre-sale tickets can be purchased via Tiketti or via email from the organizer. 


We also have a warm-up club in Steam Hellsinki on May 13th, welcome! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti