tiistai 16. kesäkuuta 2015

Syyskauden Tribal Fusion-viikkotunnit Laura Lunan kanssa

Kesä on vasta tulossa kohti Juhannusta, mutta katseeni siintää jo syyskauden uusiin kuvioihin. Aloitan kauden taas hyvissä ajoin, sillä syys- ja lokakuulle tulee taukoa tanssimatkojen takia. Syyskuussa matkustan Lissaboniin treenaamaan viikoksi intensiivisesti Orchidaceae-ryhmän kanssa ja lokakuussa jatkan 8 Elements-opintojani Portlandissa Rachel Bricen ohjauksessa. Jotta oppilaiden syyskausi ei jäisi kuitenkaan torsoksi, aloitamme viikkotunnit jo elokuun alussa.

Helsingissä aloittaa uusi alkeisryhmä, ja elokuun tunnit voi myös ostaa erikseen tutustumiskurssin muodossa. Helsingin opetuspaikka vaihtuu Lauttasaaresta Sörnäisiin erinomaisten kulkuyhteyksien ulottuville. Tikkurilassa tunnit jatkuvat samassa paikassa ja ajassa, ja jatkamme kevään alkeista sujuvasti keskitason tekniikkaan. Järvenpään tunnit siirtyvät maanantaille, ja taso määrittyy ilmoittautuneiden mukaan. Kaikki tuntikuvaukset löytyvät aikataulun alapuolelta.

Oppilasryhmäni Kaira Tribe Glorian lavalla Underground Cabaret vol.4 - tapahtumassa
Kuva Samuli Airaksinen
Helsingin tunnit:

Tiistaisin alkaen 4.8
klo 17-18.30 Tekniikka taso 3 (edistyneet)
klo 18.30-20 Koreografia taso 3

Keskiviikkoisin alkaen 5.8
klo 17-18.30 Tekniikka taso 2 (keskitaso)
klo 18.30-20 Koreografia taso 1-2
klo 20-21.30 Alkeet (elokuun ajan tutustumiskurssina, varsinainen kausi alkaa 2.9)

Tikkurilan tunnit:

Torstaisin alkaen 13.8
klo 17-18.30 Tekniikka taso 1 (keskitaso)

Järvenpään tunnit:

Maanantaisin, kurssille halukkaat tulijat ottakaa yhteyttä, katsotaan millainen ryhmä saadaan kasaan. Studio on pieni, joten oppilaita yhteen ryhmään otetaan 4-6. Kellonaika sumplittavissa kaikille sopivaksi :)

Tuntikuvaukset:

ALKEET : Tribal Fusionin perusteet vasta-alkajille. Tunneilla opitaan lajin perustekniikoita, tutustutaan sanastoon ja lajin historiaan sekä huolletaan kehoa kokonaisvaltaisella treenillä, joka parantaa kehonhallintaa, joustavuutta ja voimaa, ja auttaa löytämään tanssiliikkeisiin tarvittavia lihasryhmiä.
Syyskausi jakaantuu elokuun tutustumiskurssiin (4 x 1,5h) sekä varsinaisiin viikkotunteihin (12 x 1,5h), jotka voidaan ostaa pakettina tai erikseen.

TEKNIIKKA 1 : Keskitason tekniikkaa ja kehonhuoltoa vähintään puoli vuotta tanssineille. Kertaamme aiemmin opittua, perehdymme uusiin tekniikoihin, sekä viemme liikkeiden yhdistämistä seuraavalle tasolle. Tanssijoille, jotka ovat jo perehtyneet alkeisiin.

TEKNIIKKA 2 : Keskitason tekniikkaa ja kehonhuoltoa vähintään vuoden tanssineille. Tekniikkatreeniä, tanssillisia komboja, haastavampia kerrostuksia, zillien (eli sormisymbaalien) soiton perusasioita. Omat zillit hyvä omistaa, opettajalla pari lainattavaa settiä.

TEKNIIKKA 3 : Haastavaa tekniikkaa ja kehonhuoltoa vähintään kaksi vuotta tanssineille. Etenemme vauhdikkaasti, joten perustekniikan tulee olla hyvin hallussa. Soitamme myös zillejä, joten sellaiset tulisi omistaa. Osa tunneista on teemallisia, saattaen sisältää ryhmätyöskentelyä ja improvisaatiota.

KOREOGRAFIA 1-2 : Keskitason koreografiatunti Tribal Fusionin perusteisiin perehtyneille. Teemme syyskauden aikana koreografian, jonka voi esittää soolona tai sovittaa ryhmälle. Koreografiatunnille tuleville suositellaan harjoittelun tueksi myös joko tekniikka 1, 2 tai 3-tuntia. Sopii myös edistyneille tanssijoille, jotka toivovat soolotanssia, eivät pysty juuri nyt sitoutumaan jatkotason tiiviiseen tahtiin tai haluavat muuten vain työstää koreografiaa rennommalla otteella.

KOREOGRAFIA 3 : Haastava ryhmäkoreografia edistyneille, vähintään kaksi vuotta säännöllisesti harjoitelleille tanssijoille. Koreografiaryhmään osallistumisen edellytyksenä lisäksi ainakin yksi tekniikkatunti viikossa. Tekniikka 3-tunnin sisältö tukee tätä koreografiaa.

Kuva Neï Mad Photographies
 Kurssien hinnat:

Alkeet tutustumiskurssi 4 x 1,5h = 80€
Alkeet viikkotunnit 12 x 1,5h = 210€
Alkeet paketti 16 x 1,5h = 280€

Kaikki muut kurssit 16 x 1,5h = 280€

Jos ilmoittaudut useammalle kuin yhdelle kurssille, saat loppusummasta 10% alennusta, jolloin
2 viikkotuntia = 504€
3 viikkotuntia = 756€ jne...

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteessa salamankantama (at) gmail . com

Viikkotunnit voi halutessaan maksaa osamaksulla enintään neljässä erässä, jolloin jokaiseen erään lisätään 1€ laskutuslisä (ei koske alkeiden tutustumiskurssia, sen maksu kertaeränä, ellei se sisälly koko kauden pakettiin). Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia, eikä maksettuja kurssimaksuja palauteta tai osamaksueriä peruta oppilaan poissaolojen takia ellei oppilaalla ole esittää lääkärintodistusta, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta.
Muistutuslaskuihin lisätään 5€ muistutusmaksu.
Poissaoloja voi korvata muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana.
Jos kurssi peruuntuu/keskeytyy järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan toteutumattomien tuntien osalta.

YKSITYISOPETUS : syyskaudella voin taas ottaa 2-3 vakituista yksityisoppilasta ja sen lisäksi kertaluonteisia sessioita haluamastasi aiheesta. Tunteja voi siis ostaa yksittäin, tai edullisemmin 10 tunnin pakettina. Ota yhteyttä sähköpostitse, ja saat hinnaston ja muut infot!

TILAUSKURSSIT : Haluaisitko kokeilla Tribal Fusionia, mutta asut turhan etäällä pääkaupunkiseudusta tai opetusajat eivät sovi kalenteriisi? Kerää muutama samanmielinen kaveri yhteen, ja voitte tilata oman mittatilauksena rakennetun intensiivin tai valita valmiista workshop-paletista jotain kiinnostavaa! Laita minulle sähköpostia, niin kerron lisää! :) Teen keikkoja myös tanssikouluihin.

Infusion Tallinn show 21.3.2015
Kuva Oksana Goncharuk
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti