tiistai 14. kesäkuuta 2016

Laura Lunan Tribal Fusion-viikkotunnit syyskaudella 2016

Syyskaudella 2016 on tunteja tarjolla Helsingissä ja Järvenpäässä. Uudet tasomääritelmät tulevat käyttöön ja ryhmien kokoonpanot tulevat elämään hieman. Alkeisryhmä aloittaa vasta syyskuun lopulla, mutta kurssikerrat pidetään kaksituntisina ja näin ollen kokonaisopetusmäärä on sama kuin muissakin ryhmissä. Myös Järvenpäässä kausi on ryhmän pienuuden takia tiivistetty kaksituntisiksi, jolloin joka viikko ei ole tunteja. Helsingin opetuspaikkana tuttuun tapaan kodikas Jazz Factory Sörnäisissä (syksyyn mennessä saadaan meille käyttöön myös pukuhuone!). Järvenpäässä tunnit opettajan kotistudiolla keskustan tuntumassa.

Kaikki Laura Lunan vakituiset oppilaat kuuluvat automaattisesti Kaira Triben suureen perheeseen, ja tulevalla kaudella tasomääritelmiä on kolme; Novici, Adepti & Padawani (kts. edellinen postaus). Järvenpään tasomääritelmä on avoin, jatketaan tuttujen oppilaiden kanssa, mutta otetaan uusiakin tarvittaessa mukaan. Kauden päätteeksi pidetään omalla porukalla jo perinteeksi muodostunut hafla, jossa oppilaat pääsevät esittelemään toisilleen työnsä hedelmiä.

Tribal Salon Kanneltalossa 21.1.2016
Kuva Marko Vähä-Erkkilä

Aikataulut

Maanantaisin alkaen 15.8
Järvenpäässä AVOIN TASO klo 17 - 19
(tarkemmat päivämäärät kurssikirjeessä, joka viikko ei ole tuntia)

Tiistaisin alkaen 16.8
Helsingissä PADAWANI
klo 17 - 18.30 Tekniikka & kehonhuolto
klo 18.30 - 20 Koreografia

Keskiviikkoisin alkaen 17.8
Helsingissä ADEPTI
klo 17 - 18.30 Tekniikka & kehonhuolto
klo 18.30 - 20 Koreografia

Perjantaisin alkaen 30.9
Helsingissä NOVICI
klo 16.45 - 18.45 Lajin perusteet

Kaikkien ryhmien kauden viimeiset tunnit viikolla 50, paitsi Padawani, joiden itsenäisyyspäivälle osuva tunti siirtyy viikolle 51.

Kaikkien kurssien kokonaiskesto 24h (12x2h tai 16x1,5h)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteessa salamankantama (at) gmail . com 

Hinnat

1 viikkotunti 280€
2:sta kurssista saa 10% alennusta loppusummasta
3:sta tai useammasta kurssista 15% alennusta loppusummasta

Opiskelija-alennus : Voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan 10% opiskelija-alennus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Viikkotunnit voi halutessaan maksaa osamaksulla enintään neljässä erässä, jolloin jokaiseen erään lisätään 1€ laskutuslisä. Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia, eikä maksettuja kurssimaksuja palauteta tai osamaksueriä peruta oppilaan poissaolojen takia ellei oppilaalla ole esittää lääkärintodistusta, jonka perusteella poissaoloja tulisi vähintään puolet kaudesta. Osamaksulla maksavalta laskutetaan ensimmäinen osamaksuerä ilmoittautumisen yhteydessä, loput jaetaan kaudelle noin kuukauden välein.
Muistutuslaskuihin lisätään 5€ muistutusmaksu.
Poissaoloja voi korvata muilla tunneilla, kuitenkin saman kauden aikana.
Jos kurssi peruuntuu/keskeytyy järjestäjän toimesta, maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan toteutumattomien tuntien osalta.

Kurssien toteutumiseksi tarvitaan vähintään 7 oppilasta per ryhmä (Järvenpäässä 4). Ryhmien maksimikoko on 12 oppilasta (Järvenpäässä 6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti